El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats de Julia Otero en la lluita contra el càncer
  • CA

Julia Otero anunciava el passat febrer que li havien diagnosticat un càncer contra el que ha hagut de lluitar aquests últims mesos. Molt emocionada, la periodista de 61 anys confirmava que hauria d’estar de baixa un temps per centrar-se en el tractament. Des de llavors s’ha mostrat molt optimista i ha publicat diverses fotografies per mostrar que està millorant a poc a poc: “El càncer és una paraula que fa por, però estic començant a aprendre a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. En un raconet em van aparèixer unes cèl·lules egoistes”.

Ella no donava més detalls, però poc després es confirmava que es tracta de càncer de còlon: “Li han vist aviat i aquest tipus de càncer es cura en el 90% dels casos si es detecta a temps”, deien fonts properes d’Onda Cero. La locutora ha estat rebent quimioteràpia fins ara, que es prepara per rebre l’última sessió. Una boníssima notícia que ha compartit en el seu perfil d’Instagram: “Respirar, passejar, protegir-se del sol… Preparant-me per a l’última quimio”.

La publicació s’ha omplert ràpidament de missatges d’aplaudiments plens d’alegria per una novetat tan bona i optimista. Julia Otero confia poder guanyar el càncer definitivament ben aviat, una notícia que està desitjant poder compartir.

Fa pocs dies publicava una fotografia a Barcelona, ciutat en la que es recupera: “Fent el guiri per Barcelona, ciutat tropical encara a les vuit del vespre. Calor i humitat, la combinació perfecta per a la felicitat tèrmica. Em demano l’hivern!”.

La locutora avança en la lluita contra el càncer amb una última sessió de quimioteràpia que afronta amb molta il·lusió i esperança.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa