La badada de Juanma Castaño que confirma la relació amb una periodista catalana d’onze anys menys

El locutor de la COPE ha ensenyat el fons de pantalla del mòbil sense voler i amb això ha revelat que té nova parella

Tothom parla de Juanma Castaño després d’una badada en el directe amb l’Ibai Llanos que ha generat un autèntic terratrèmol mediàtic. El periodista de la COPE estava participant en una conversa amb el youtuber i Siro López quan, en un moment concret, ensenyava el seu fons de pantalla al mòbil. Ho feia sense voler i només era visible durant uns segons, però desenes de teleespectadors havien fet ja la captura i la imatge va fer-se viral de seguida. Tots volien saber qui era la jove que té de portada, una incògnita que es resolia poc després: “És Helena Condis, la periodista catalana de la COPE”. I a partir d’aquí, tothom a parlar-ne.

No se sabia que Juanma s’havia divorciat de la dona, la mare dels seus dos fills. Ara bé, les revistes del cor van saber-ho poc després i van confirmar la relació de Juanma i Helena, d’onze anys menys que ell. Faria uns quants mesos que surten junts, un romanç que hauria sorgit a l’emissora de ràdio en la que treballen i que ja està més que consolidat.

Juanma Castaño, en el moment de la badada / Twitch

Molts usuaris de Twitter van voler investigar més els seus perfils a la xarxa i van acabar descobrint més proves, com una fotografia de la periodista que la situa en el balcó del company.

Helena és l’encarregada de fer el seguiment del Barça a la COPE i també a Esports 3. Apassionada del futbol i del menjar, és molt activa en un perfil d’Instagram en el qual publica fotografies dels seus viatges per tot el món. Ara bé, de moment no hi ha cap instantània amb Juanma. Canviarà d’actitud ara que se sap que estan junts? Cap dels dos s’ha pronunciat encara, però de ben segur que no triguen a concedir declaracions al respecte.

Nou comentari