El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Juan José Ballesta presenta a la seva nova xicota
  • CA

Juan José Ballesta torna a estar enamorat. Deu mesos després que es produís la ruptura amb la mare del seu fill, Verónica Rebollo, amb qui portava 15 anys de relació, el popular actor madrileny ha tornat a trobar l’amor. Ha estat ell mateix qui ho ha anunciat, penjant una fotografia de tots dos a Instagram. “Jo sí que puc dir que torno a estar feliç i bojament enamorat. Jakelin, vida meva, espero compartir la meva vida sencera amb tu i fer-te la dona més feliç del món, per què t’ho mereixes”, ha escrit al l’actor per acompanyar la imatge.

I ha afegit: “Quan et vaig conèixer acabava de sortir d’una relacció molt llarga i estava en mode autodestrucció. I una vegada més puc dir que crec en l’amor. I sobretot… En tu. Gràcies per tot el que as fet durant tot aquest temps enrere per Juanjito i per estimar-nos com som incondicionalment”.

En aquesta línia d’agraïment, ha conclòs: “no tinc paraules per a agrair-te tot el que has fet per nosaltres. Vas arribar en un moment molt molt dolent. I gràcies a tu, una altra vegada ha sortit el sol. T’estimo, t’estimo, t’estimo. Fins al final dels meus dies Brasilera meva”.

No és cap secret que l’actor ho ha passat molt malament al llarg d’aquests mesos. Sobretot després de conèixer que la mare del seu fill havia refet la seva vida. Per mutu acord, era Juan José qui es quedava amb la custòdia total del seu fill, tot i que assegurava que la relació amb Verónica continua sent molt bona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa