El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier Vázquez: “Mila, he entès el teu missatge”
  • CA

Jorge Javier Vázquez no oblida a la seva amiga Mila Ximénez, que va morir com a conseqüència d’un càncer de pulmó. I ara s’ha dirigit a ella en un nout post publicat al seu blog de la revista ‘Lecturas’. “Durant la representació del dissabte una peça del decorat va caure abans d’hora i davant el perill d’acabar soterrat apareix el meu instint de supervivència i em llanço en planxa a un pati de butaques més fosc que la meva ànima”, comença escrivint el presentador badaloní.

“El resultat és que em vaig fer un cop de considerables dimensions, però, malgrat la meva incontenible ganyota de dolor, el públic pensava que el ‘xou’ formava part de la funció”, continua escrivint Jorge Javier, que treu una conclusió d’aquest fet: “M’estic convertint en un actor de primera línia”. “Després de l’esglai i més o menys recomposts, seguim amb la funció. No podria haver-me passat res, però això ho vaig saber després”, revela.

“Mercedes Milá, Sonsoles Ónega, Miguel Ángel Nicolás i més companys m’esperen al pati després del final de la representació. Estem tots en ‘xoc’. Acabem rient i em van deixar anar al ‘Deluxe’ amb la cama feta una merda”, recorda el presentador, que finalment conclou: “Des d’aquí dir-li a Mila que he entès el missatge. Deixem de perdre tant de temps pensant en la nostra felicitat i dediquem-nos a viure. És tan fàcil com això”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa