El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier humilia una companya en una forta esbroncada en directe: “Què t’has pensat?”
  • CA

Jorge Javier Vázquez i María Patiño s’han dit de tot en una forta discussió en directe a Sálvame. La tertuliana gallega és de les poques que qüestiona el relat de Rocío Carrasco, el que fa que tingui els companys en contra. Durant l’últim programa, Patiño deixava caure que en la documentació que té en el seu poder “falten algunes dades” i frases claus que dona per contrastades la protagonista: “He embogit per aconseguir aquesta informació perquè jo necessito saber si és cert, mentre que vosaltres no ho necessiteu contrastar. Potser vosaltres us creieu tot el que diu Rocío Carrasco, però jo tinc els meus dubtes”.

Unes paraules totalment comprensibles, però que enfadaven de mala manera al presentador català: “Escolta’m una cosa, María… Per què ens poses en aquesta tessitura? Em sembla una falta de respecte. Però què t’has pensat? Que ets l’única persona que posa en qüestió tot el que veus, o què?”, deia tot deixant-la en evidència davant de tots.

Jorge Javier Vázquez i María Patiño, enfrontats en directe pel documental de Rocío Carrasco / Telecinco

Ara bé, María Patiño no callava i insistia que és molt necessari posar en dubte certes afirmacions. Jorge Javier s’enfadava encara més: “Aquí cap de nosaltres posem les coses en qüestió? María, et diré una cosa… Aquesta història és de Rocío i no teva. Dius que no callaràs perquè tens dubtes, però t’adones del que estàs fent? Estàs menyspreant la feina dels teus companys perquè assegures que ets l’única que qüestiones les coses. Jo no necessito buscar tota aquesta informació com tu perquè em crec l’equip que em té contractat des de fa 12 anys. M’imagino que durant un any no han construït una gran mentida per enganxar l’audiència. Si tu poses en qüestió la feina de la productora, tu mateixa”.

Una clatellada que no convencia María Patiño, però que posava fi a una discussió que no interessava a cap de les dues parts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa