El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Diego Arrabal, amenaçat i retingut a Abu Dhabi per gravar Joan Carles I

Aquest cap de setmana han sortit a la llum les primeres imatges de Joan Carles de Borbó a Abu Dhabi des de fa molt de temps. El tenista Rafa Nadal va viatjar fins allà per participar en un torneig i l’emèrit va aprofitar per veure’l des de la grada i dinar amb ell després. Enmig d’aquesta reaparició pública, el programa de Telecinco Viva la vida assegurava que l’equip de seguretat de Joan Carles havia retingut Diego Arrabal i l’equip del programa que havia viatjat amb ell fins als Emirats Àrabs.

El col·laborador i paparazzi entrava en directe des de París per denunciar el tracte rebut: “Els guardaespatlles del rei emèrit ens han requisat els mòbils i han esborrat totes les fotos i vídeos que havíem gravat de Joan Carles a dins de la urbanització en la que viu. Hem passat molta por perquè ens van tancar en una habitació a les fosques i ens han amenaçat, ens deien que tindríem molts problemes si trucàvem a l’ambaixada espanyola”.

Per poder abandonar el país, els haurien obligat a signar una declaració jurada en la que renunciaven al material que havien aconseguit. Gràcies a això van poder viatjar fins a París, on continuen a l’espera per poder recuperar el seu material de feina. Un testimoni sorprenent que revela que la seguretat del monarca no vol permetre de cap manera que Joan Carles sigui gravat sense consentiment: “Jo m’esperava el pitjor perquè aquests són països complicats i entenc que s’ha de preservar la seguretat del nostre rei, però em fa pena perquè ningú no va fer res quan ens van amenaçar. Hem passat por perquè no som terroristes. Els únics problemes que he tingut en la meva vida professional… quina casualitat que hagin estat amb la Casa Reial”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

De moment no han pogut recuperar el material de feina i tampoc tot el que havien gravat. No els hi va ser fàcil trobar on s’allotja Joan Carles, una investigació de diversos dies que no va servir de res. Ara bé, tenen clar que no pensen aturar-se i que seguiran denunciant la censura a la que els han sotmès.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 19, 2021 | 11:02
    Ricard desembre 19, 2021 | 11:02
    Jo suggereixo als periodistes de Telecinco, canal compromès públicament i exclusiva "con el idioma comun" que facin un reportatge del que significa ser independentista català, i com es dediquen recursos públics a reprimir aquesta ideologia. Descobriran, i sobretot, faran descobrir als seus compatriotes que en comparació la seva "experiència" va ser una anècdota divertida. A mi els de "l'idioma comun" no em fan cap pena. Ells no mouen un dit quan l'atac és a catalans. Bon profit!
  2. Icona del comentari de: Ricard a desembre 19, 2021 | 17:19
    Ricard desembre 19, 2021 | 17:19
    Per cert, la secció a on hauria de ser aquesta notícia és la de Política! O no és política que un periodista sigui amenaçat i robat per un segurata de Joan Carles, el rei dels castellans, segurament a sou o no dels pressupostos públics "espanyols"?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa