El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ivonne Reyes aclareix si el seu fill podrà accedir a l’herència de Pepe Navarro
  • CA

Entrevista molt contundent la que va donar aquest dissabte Pepe Navarro al programa ‘Sábado Deluxe’, on va demostrar amb proves científiques que el fill d’Yvonne Reyes, Alejandro, no és fill seu, tot i que una sentència judicial li atribueix la paternitat -després de la seva negativa a realitzar-se una prova d’ADN-. D’aquesta manera, el popular presentador de televisió explicava que serà quan ell mori que els seus fills podran reclamar que es faci una prova d’ADN a Alejandro per aclarir si és fill seu o no. “Però ja ho dic: Alejandro no heredarà res meu, perquè no és el meu fill”, va sentenciar.

I després d’aquesta esperada entrevista, Yvonne Reyes ha donat la seva versió a la periodista Marta Riesco, de ‘El Programa de Ana Rosa’. “Ella diu que està tranquil·la, però hi ha declaracions de Pepe que han provocat especialment la seva reacció, com el fet que el seu fill pugui quedar fora de l’herència de Pepe Navarro”, ha començat explicant la periodista. “Estic tranquil·la perquè la justícia m’ha donat la raó. És un tema que ja està jutjat, i Alejandro és el seu fill legítim, ja que està reconegut en una sentència judicial ferma”, ha assegurat Yvonne.

Pepe Navarro carrega contra Yvonne Reyes - Europa Press
Pepe Navarro | Europa Press

A més, la model ha argumenta que “quan es va interposar la demanda de filiació es demanava la inscripció en el registre civil de Madrid. De manera que és un fill amb els mateixos drets que els seus germans, i és inamovible a tots els efectes legals“. Alhora, ha reconegut que no va veure el programa en directe, però que ha vist trossos a les xarxes socials i que els seus amics li han explicat algunes coses: “És absolutament fals que els germans del seu fill el puguin desheredar en algun moment”.

“De moment em vull mantenir al marge i no vull parlar amb els mitjans. Jo ara em dedico a ser coach comunicacional i el meu fill es mantindrà al marge de tot això, i mai entrarà a parlar del seu pare perquè no l’interessa. Però diu que s’esperava tot el que va explicar Pepe, que era molt previsible i que res el va sorprendre”, ha conclòs Yvonne Reyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa