Isabel Gemio, demolidora: “Dono per acabada la meva carrera”

La presentadora es mostra superada per la polèmica que l'envolta i demana, a crits, que la deixin "viure en pau"

La carrera professional d’Isabel Gemio ha estat meteòrica. Aquestes últimes setmanes, però, està rebent més crítiques que alabances. El problema? Una entrevista molt tensa a María Teresa Campos que li ha provocat una campanya d’assetjament i desprestigi. Davant de la controvèrsia que es va generar, Gemio va publicar un vídeo en el seu perfil d’Instagram en el qual donava la seva versió i demanava perdó, encara que deixava clar que considerava que no s’havia equivocat.

Una locutora amb caràcter que avui concedeix una entrevista explosiva a la revista ¡Hola! en la qual deixa anar un parell de titulars potents. El més fort? Que dona la seva carrera “per acabada“.

“En aquests moments només aspiro a poder viure en pau. Ho demano a crits, si cal. Estic decidida a aconseguir-ho. Sempre he callat, però vull donar la meva versió de com van passar les coses i que cadascú tregui les seves conclusions. Estic vivint una de les meves millors etapes i això ningú no m’ho prendrà. Només vull viure en pau”, explica.

Isabel Gemio entrevista María Teresa Campos / Youtube
Isabel Gemio entrevista María Teresa Campos / Youtube

Assegura que va intentar despertar la complicitat que comparteix amb María Teresa, el que clarament no va aconseguir: “Tot ho vaig fer des de l’estima i el respecte que li tinc”.

Nou comentari