El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja denuncia haver estat víctima d’una estafa molt greu

Isa Pantoja ha advertit els seus seguidors de la perillositat d’una greu estafa en la que ha caigut de quatre grapes. La col·laboradora d’El Programa de Ana Rosa, famosa per ser la filla petita d’Isabel Pantoja, compagina la seva feina a televisió amb la faceta d’influencer. Ha estat precisament el seu perfil d’Instagram el que ha aprofitat com a plataforma per denunciar l’estafa que ha patit i que podria haver tingut conseqüències importants. No vol que els fans caiguin en la mateixa trampa que ella, per la qual cosa ha compartit captures de pantalla que mostren com treballen aquests estafadors.

La jove ha estat a punt de perdre tots els diners que té al banc, el que demostra la gravetat del tema: “Us vull explicar una cosa perquè no cometeu l’error que he estat a punt de cometre jo. Ahir vaig rebre un missatge que deia que un dispositiu sospitós havia entrat al meu compte bancari i que si no havia estat jo, li havia de donar a un link. En un primer moment vaig desconfiar, però m’ho vaig creure per tot el que posava. Vaig trucar al meu banc per veure què havia passat i em van dir que era un missatge fraudulent i que no havia de fer-hi cas. El pitjor és que avui he rebut un altre missatge”.

“Aneu amb molt de compte perquè si us envien aquests missatges des de telèfons que no sabeu, segurament acceptareu. Aneu amb compte perquè es fan passar pels treballadors del banc. No feu clic en aquests enllaços!”, demana en uns vídeos que ha publicat en el seu perfil d’Instagram.

Isa Pantoja adverteix de la perillositat d’una estafa / Instagram

Ella va optar per trucar al banc perquè fossin ells qui solucionessin aquest presumpte atac al seu compte, però una altra persona segurament hi hauria fet clic i podria haver-los donat accés sense voler-ho. La influencer fa servir l’altaveu que suposa la xarxa per ajudar altres persones, el que els seguidors han agraït amb molts missatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa