El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes reflexiona sobre les infidelitats en una entrevista bomba
  • CA

Laura Escanes acapara totes les mirades des de la separació de Risto Mejide, moment en què els mitjans de comunicació van centrar el seu objectiu en ella. Totes les declaracions que ha concedit des de llavors han estat analitzades en detall, el que ha tornat a passar en l’entrevista que ha concedit al pòdcast Club 13. El que pocs s’esperaven era que se sincerés sobre les infidelitats, un tema que els ha envoltat perquè alguns l’estan acusant d’haver enganyat Risto amb Míster Jägger i Álvaro de Luna.

Els youtubers que l’han convidat al programa posaven el tema sobre la taula amb una pregunta: “Posaríeu les banyes a la parella per una quantitat desorbitada com 10 milions d’euros?”. La resposta de Laura Escanes era una mica ambigua: “Això depèn dels pactes als que arribis amb la teva parella. Si ve la meva parella i em diu que s’ha trobat amb el seu crush, amb el famós que més li agrada en el món, i que ha tingut una oportunitat… el perdonaria! De fet, és que m’enfadaria si no ho fes“.

I després ha parlat sobre una tendència amb cada vegada més adeptes: “També hi ha parelles que fan una llista d’excepcions amb els que podrien posar les banyes en cas de tenir una hipotètica oportunitat”. No ha volgut entrar a si acceptaria els diners o no perquè considera que és una situació complexa. Ara bé, en el que sí que ha volgut insistir és en la importància de ser sincer amb la teva parella: “Imagina’t que la teva parella ha estat en els teus pitjors moments. El podràs posar les banyes i no dir-li? Jo no podria viure amb això“.

Laura Escanes se sincera sobre la seva faceta de mare

Laura Escanes va ser mare molt jove, una maternitat de la que ha reflexionat en aquesta reaparició: “Jo sempre he tingut clar que volia ser mare, però no sabia quan. Això sí, el que he viscut no ho puc explicar. És molt dur i ho he passat malament perquè he tingut moltes pors. A més a més que ara ja no penso en mi. Abans era molt egoista, però ara tot el que faci o digui sé que li pot afectar a ella d’alguna manera i em castigo molt per això”.

“Ningú no t’ensenya a ser mare i si la cagues, l’estàs cagant amb el que més t’importa en el món. Algú em va dir que és com posar una olla de pressió en el foc en qualsevol moment pot explotar. Jo no soc diferent a altres mares: “És aquesta sensació de no saber si ho estàs fent bé o mal. Li dono el que necessita?”, ha dit en una de les seves intervencions més personals.

Més notícies
Miguel Bosé revela que va perdre un fill quan tenia 18 anys - Europa Press
Miguel Bosé treu a la llum que va perdre un fill quan tenia 18 anys
Notícia: Miguel Bosé treu a la llum que va perdre un fill quan tenia 18 anys
Comparteix
La primera nòvia del cantant va quedar-se embarassada, però va tenir un accident en el que va perdre el bebè
Marta Flich presenta la seva primera filla - Europa Press
La presentadora Marta Flich escull un nom català per a la primera filla
Notícia: La presentadora Marta Flich escull un nom català per a la primera filla
Comparteix
La companya de Risto Mejide a 'Todo es mentira' ha estat mare als 44 anys
Risto i Ruth Jiménez, dos ex amb bona relació - Europa Press
Risto es refugia en el suport de Ruth Jiménez, mare del seu fill gran
Notícia: Risto es refugia en el suport de Ruth Jiménez, mare del seu fill gran
Comparteix
L'ex del presentador s'hauria convertit en un suport fonamental per a ell després de la ruptura amb Laura Escanes
Sofia hauria tingut una discussió fortíssima amb Corinna - Europa Press
Tots els detalls de la trobada més desagradable entre Sofia i Corinna
Notícia: Tots els detalls de la trobada més desagradable entre Sofia i Corinna
Comparteix
L'antiga amant de l'emèrit treu a la llum un incident amb la grega, la que hauria muntat una escena davant d'altres convidats

Comparteix

Icona de pantalla completa