Gloria Camila denuncia que pateix assetjament a les xarxes socials

Gloria Camila Ortega s’ha mostrat molt contundent aquest dimarts denunciant l’assetjament que pateix a les xarxes socials. “Últimament ens lamentem de successos horribles que passen al món. De l’odi que hi ha a la societat. De la poca humanitat a les xarxes. Però veig que molts que prediquen, ho fomenten alhora”, ha escrit en un post a les seves stories d’Instagram la filla de José Ortega Cano i Rocío Jurado.

“Així que torno a denunciar públicament l’assetjament, els insults, les faltes de respecte i les ofenses que rebo a les meves xarxes socials”, ha afegit, mencionant a un usuari i dirigint-se explícitament a ell: “Pot vostè deixar d’assetjar-me per les xarxes, si us plau? Gràcies”. Seguidament, ha publicat un vídeo seu on diu: “Sempre ens estem queixant de les notícies tan greus que surten tots els dies a la televisió, de les morts que es produeixen, dels suïcidis, de l’assetjament, de com una persona pot fer molt de mal a una altra persona, de les crueltats que existeixen… Però es que nosaltres continuem fomentant-ho i fent-ho. I no avancem”.

Gloria Camila a ‘Supervivientes’ Telecinco

Gloria Camila opina que “no avancem com a societat, ni com a persones. Per això sovint dic que estimo més al meu gos que a algunes persones, perquè crec que vivim en una societat de merda, i que queda molt per avançar. Últimament passen coses horribles només per l’odi a la forma d’estimar, de ser, de viure… Però si no intentem canviar cadascú de nosaltres, no avancem.

“No podia més, perquè rebre missatges així tots els dies… et fa sentir molta impotència. Si us plau, abans d’escriure un missatge, penseu com el rebrà l’altra persona, encara que us caigui malament, perquè sempre és ha una persona que té sentiments, senbilitat i els seus problemes interns”, conclou la filla de José Ortega Cano.

Comentaris

    Anònim Desembre 28, 2021 | 21:29
    El tribunal, contundent: “La conducta de Valtònyc no és punible a Bèlgica" Els magistrats descarten que la cançó del raper, on desitja la mort del president del Círculo Balear, sigui delicte. https://www.elnacional.cat/ca/politica/tribunal-contundent-la-conducta-valtonyc-no-punible-belgica_687890_102.html

Nou comentari