Gloria Camila demanda a la seva germana, Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado vol impedir que Telecinco mostri documents privats de la seva mare

Bomba en el món del cor. Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano, hauria pres la decisió de demandar a la seva germana, Rocío Carrasco, segons publica aquest dimecres la revista ‘Diez minutos’. Tot i que en els últims mesos s’ha parlat molt d’un apropament entre les germanes -que fa anys que no tenen relació-, aquesta informació de la revista del cor ho desmentiria claríssimament.

Després de fer-se pública la intenció per part de Mediaset d’emetre una segona part de la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, que inclou l’exposició pública d’alguns documents privats, fins i tot manuscrits de Rocío Jurado, Gloria Camila ha decidit actuar anant a la justícia. Gloria vol interposar una demanda judicial a Rocío Carrasco, la productora La Fábrica de la tele i Mediaset per intromissió il·legítima en els drets personals fonamentals de la seva mare, Rocío Jurado, que considera vulnerats per tots ells.

José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram
José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram

I com a pas previ a aquesta acció judicial, ha presentat una demanda de diligències preliminars d’exhibició dels documents privats i personals de Rocío Jurado. Segons explica la mateixa revista, el Jutjat de 1a Instància Núm. 5 d’Alcobendas, a qui correspon l’assumpte, ha dictat un Acte amb data 30 de setembre de 2021, pel qual la jutgessa ha accedit a la petició de Gloria Camila, estimant adequades les Diligències sol·licitades.

Gloria Camila considera que aquests documents, manuscrits, notes de puny i lletra de la seva mare no s’han de fer públics, entre d’altres coses perquè la mateixa Rocío Jurado sempre va voler mantenir-los ocults.

Nou comentari