El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gloria Camila demanda a la seva germana, Rocío Carrasco
  • CA

Bomba en el món del cor. Gloria Camila, filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano, hauria pres la decisió de demandar a la seva germana, Rocío Carrasco, segons publica aquest dimecres la revista ‘Diez minutos’. Tot i que en els últims mesos s’ha parlat molt d’un apropament entre les germanes -que fa anys que no tenen relació-, aquesta informació de la revista del cor ho desmentiria claríssimament.

Després de fer-se pública la intenció per part de Mediaset d’emetre una segona part de la docu-sèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, que inclou l’exposició pública d’alguns documents privats, fins i tot manuscrits de Rocío Jurado, Gloria Camila ha decidit actuar anant a la justícia. Gloria vol interposar una demanda judicial a Rocío Carrasco, la productora La Fábrica de la tele i Mediaset per intromissió il·legítima en els drets personals fonamentals de la seva mare, Rocío Jurado, que considera vulnerats per tots ells.

José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram
José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram

I com a pas previ a aquesta acció judicial, ha presentat una demanda de diligències preliminars d’exhibició dels documents privats i personals de Rocío Jurado. Segons explica la mateixa revista, el Jutjat de 1a Instància Núm. 5 d’Alcobendas, a qui correspon l’assumpte, ha dictat un Acte amb data 30 de setembre de 2021, pel qual la jutgessa ha accedit a la petició de Gloria Camila, estimant adequades les Diligències sol·licitades.

Gloria Camila considera que aquests documents, manuscrits, notes de puny i lletra de la seva mare no s’han de fer públics, entre d’altres coses perquè la mateixa Rocío Jurado sempre va voler mantenir-los ocults.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa