Pilar Eyre menciona fills de famosos que ho han tingut tot a la vida, menys infància

Arran de la confessió de Sofía Cristo a ‘Secret Story’, on va revelar que havia patit abusos sexuals amb 5 anys, i que també havia vist en reiterades ocasió com el seu pare, Ángel Cristo, maltractava físicament a la seva mare, Bárbara Rey; Pilar Eyre ha escrit un nou post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on parla d’altres fills de famosos que ho han tingut tota a la vida, menys infància. I comença retrocedint fins els anys 80: “Estàvem en el pis que Sara Montiel i el seu marit Pepe Tous tenien a Barcelona, al costat del Turó Park. Era la una de la matinada. Portàvem esperant tres hores, el temps necessari perquè la senyora en bata, de mitjana edat i una mica gruixuda que ens havia rebut es transformés en una deessa”.

I continua recordant la periodista: “No sé a quines contorsions va sotmetre el seu cos ni com es va maquillar, però quan Sara va aparèixer al saló brillava gairebé prima en un vestit platejat de sirena i no aparentava ni un dia més de trenta anys. El fotògraf feia la seva feina, clic, clic, fins que Pepe va dir: ‘Voleu una foto amb la nena?’. Jo llavors no tenia fills, vaig assentir fervorosament, i el pare va sortir amb Thais en braços, morta de son, amb el polze ficat a la boca. Sara se la va posar a la falda amb evident malaptesa i la nena es va posar a plorar perquè li moltestava la roba. La sessió va durar mitja hora, que se’ns va fer eterna, i després el fotògraf em va dir: ‘Què malament ho he passat…'”.

Assegura Eyre que “mentre baixàvem les escales continuàvem sentint els plors desconsolats d’aquella nena de dos anys despertada enmig de la nit per culpa del maleït ‘xou business’. No és estrany que, de gran, Thais avorrís la popularitat i hagi decidit viure enclaustrada com una reclusa. I és que ser fill d’artista podia ser molt dur”. I, seguidament, parla de Lola Flores: “Ella estava tan orgullosa de Lolita, Antonio i Rosario que quan tenia convidats a casa els aixecava del llit perquè es lluïssin ballant i cantant, encara que l’endemà arribessin tard a l’escola”. Però també de Concha Piquer: “Ella no volia que el seu Conchitín es barregés amb la seva professió de cantant i estaven tant de temps separades per culpa de les gires interminables a Amèrica que, a vegades, la nena no la reconeixia quan anava a buscar-la a l’internat”.

Kiko Rivera | Telecinco
Kiko Rivera | Telecinco

Segons la periodista, “el mateix li passava a Augustito, el fill de Carmen Sevilla, que creixia sota la supervisió de la tata Agripina i pràcticament no veia a la seva mare, immersa en llarguíssims rodatge”. Però també te paraules de Rocío Jurado: “La famosa Rociíto es va criar pràcticament amb la seva tia Gloria i amb el secretari de la seva mare, Juan de la Rosa, “tito” Juan, que la renyava, li tapava les entremaliadures i consolava les seves primeres penes d’amor”.

“I el mateix li va passa a Paquirrín, que, mentre la seva mare es tancava en una habitació per a passar el duel de la mort del seu marit, estava a cura de la cosina Silvia i després, quan Isabel ja treballava, es quedava a la finca només amb l’àvia i l’oncle o en un internat. Els fills de Rocío Dúrcal es van criar amb el pare, que va renunciar a la seva carrera per a estar amb ells mentre Rocío es passava gairebé tot l’any a Amèrica”, sentencia Eyre.

I encara fa una menció més: Carmen Maura i Camilo Sesto. “Quan va decidir dedicar-se al cinema i trencar el seu matrimoni, es va veure obligada a deixar als seus fills amb l’exmarit i va passar una llarga temporada sense poder veure’ls. Camilo Sesto va tenir un fill molt buscat, però, malgrat això, el pobre Camilín es va veure immers en l’enfrontament entre els seus pares i tota la seva vida s’ha ressentit d’aquests primers anys tan desgraciats”.

I, finalment, fa referència a la família reial espanyola: “No se salvaven ni els fills dels Reis! Malgrat l’aparença de felicitat que sempre donaven Sofía, Juan Carlos, Elena, Cristina i Felipe a les fotografies, la família estava completament trencada. El pare tenia amants, la Reina ho sabia i les baralles a crits a la Zarzuela alternaven amb l’ambient gèlid, fins que finalment es va decidir enviar a dos dels fills a estudiar a l’estranger i la tercera es va sotmetre a tractament psicològic”.

Nou comentari