El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Diego Arrabal aclareix el motiu pel qual ha marxat del programa ‘Viva la vida’
  • CA

El passat 16 de maig va ser l’última vegada que vam veure a Diego Arrabal en el plató del programa ‘Viva la vida’, de Telecinco. Com cada setmana, i des de fa quatre anys, el paparazzi col·laborava amb el programa que presenta Emma García però ha decidit tancar aquesta etapa. Així ho ha comunicat ell mateix a través del seu compte personal de Twitter, on ha aprofitat per a desmentir un rumor.

Encara no m’ho puc creure, després de gairebé 4 meravellosos anys col·laborant per a Viva la vida el passat dia 16 de maig va ser el meu últim programa. Després de tants reptes professionals i projectes va arribar el moment del comiat. Gràcies”, és el primer missatge que ha escrit Diego Arrabal en un tuit.

Hores més tard, en un altre post, el paparazzi decideix aclarir el motiu de la seva marxa: “Vull aclarir que en cap moment m’acomiaden de Viva la vida. Sóc jo, exclusivament jo, qui després de meditar-ho molt vaig prendre la decisió de no seguir”, resolent així la polèmica que s’havia generat després de la seva sortida del programa dels caps de setmana de Telecinco.

El fotògraf ha rebut molts missatges d’afecte per part dels seus seguidors i ho ha volgut agrair amb el següent missatge: “Estic aclaparat amb tants missatges bonics. No puc dir cap altra paraula que “gràcies”! Prometo no fallar-vos!!!”. Hores abans va deixar caure que aviat coneixerem quin serà el seu nou repte professional: “Vull que estigueu molt atents. El pròxim 16 de Juny, compartiré el meu futur mediàtic amb tots vosaltres… Comença el compte enrere…”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a maig 29, 2021 | 23:21
    M'importa una merda maig 29, 2021 | 23:21
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa