Donen més detalls del nou xicot de Paloma Rocasolano: nigerià i amb tres fills catalans

L’home es diu Marcus Tokuaboh Brandler, i va néixer l’any 1957 a Ibadán, una ciutat a 127 quilòmetres de Lagos

Paloma Rocasolano, la mare de Letícia Ortiz, torna a estar enamorada. El mes passat, els paparazzi de la revista ‘Semana’ la van enxampar de la mà d’un home més gran que sembla que no se separa del seu costat últimament. L’àvia d’Elionor i Sofia de Borbó ja no s’amaga i és gràcies a això que podem posar cara a la seva nova parella. Als seus 69 anys, Paloma es mostra molt feliç i enamorada d’aquest empresari nigerià.

Segons publica ‘Vanitatits’, l’home es diu Marcus Tokuaboh Brandler, i va néixer l’any 1957 a Ibadán, una ciutat a 127 quilòmetres de Lagos, la capital nigeriana. La seva empresa, Tillbrook Products, es dedica, tal com indiquen els registres oficials britànics, al comerç de te, cafè, cacau i espècies. Marcus va arribar a Espanya fa uns cinc anys, primer a Barcelona, i després es va traslladar a Madrid, on treballa com a director d’una companyia dedicada a la venda a l’engròs de cafè, te, cacau i altres espècies”. 

Paloma Rocasolano | Europa Press

A més, el digital assenyala que “Marcus porta anys entre el Regne Unit i Espanya. És més, l’any 1991 es va casar amb una catalana de Banyoles (Girona) amb qui va tenir tres fills, Maximilian (1991), Joachim (1993) i Benjamin (1996). Així apareix en la pàgina dedicada als descendents de William Plowman, reconegut militar del segle XVII del qual Brandler és família llunyana.

Director de l’empresa familiar, la mateixa que va constituir el seu pare en terres africanes fa dècades, comparteix la feina amb el seu germà. David és també director, com Marcus, mentre que la resta ha volat pel seu compte. Alguns a Àsia, on Tillbrook també té interessos. Visquin on visquin, tots porten gravat en el seu nom el seu passat africà perquè els seus pares els van batejar amb apel·latius nigerians. Per això, Marcus es diu en realitat Marcus Tokuaboh.

Nou comentari