David Bisbal, positiu en coronavirus: “Em trenca el cor”

David Bisbal ha estat bastant hermètic sempre pel que fa a la seva vida privada. Des que va començar a sortir amb Rosanna Zanetti, però, que ha començat a obrir-se més en el seu perfil d’Instagram. Ha estat aquí on ha fet una confessió personal que tindrà conseqüències en la seva carrera: ha donat positiu en coronavirus i ha d’estar uns dies aïllat. El cantant, conegut pel seu pas per la primera edició d’Operación Triunfo, explica en un vídeo que li han detectat en els controls rutinaris als que se sotmet després de fer un viatge de feina: “Estava de gira pels Estats Units i en tornar a Espanya sempre em faig controls sanitaris, especialment per a les gravacions de La Voz Kids. El problema ha estat que en aquest últim m’han detectat Covid-19. Somiava amb una altra arribada, tot abraçant el meu fill i estant amb la meva dona. Em trenca el cor que aquest retrobament no hagi pogut fer-se encara”. 

El cantant ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors en assegurar que es troba bé i que la càrrega viral que té és baixa gràcies a estar vacunat: “Els sanitaris em diuen que m’estic recuperant ràpidament i tinc esperança, però fins que no doni negatiu no podré reprendre la meva agenda de feina. Aquesta setmana tenia la gravació de la semifinal de La Voz i l’últim concert de la meva gira a Barcelona, però l’hauré de posposar fins al 25 de novembre. Vosaltres sabeu que he estat molt respectuós i molt pulcre amb la seguretat del Covid, tinc la meva pauta de vacunació completa al 100%… però això no ens indica que tinguem la seguretat d’estar exempts de contagiar-nos com m’ha passat a mi ara”.

David Bisbal anuncia que ha donat positiu en coronavirus / Instagram

Una experiència que ha aprofitat per intentar conscienciar els seus seguidors que la lluita contra el coronavirus no ha acabat i que han de seguir anant amb cura: “Animo tothom a no abaixar la guàrdia. Protegiu-vos el màxim possible”. David Bisbal estarà uns dies en quarantena, intentant recuperar-se el més aviat possible per tornar a una agenda plena de projectes.

Nou comentari