El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Important reflexió de Dani Rovira: “He après a estimar-me a mi mateix”
  • CA

El 2020 no va ser fàcil per a Dani Rovira. L’exitós actor va conèixer que patia un càncer, el que va aconseguir superar després de mesos en quimioteràpia i radioteràpia. El tractament va ser dur, però la victòria final el va omplir de felicitat. Transparent a la xarxa, va compartir la seva evolució en tot moment amb els seus seguidors.

Ara, ja recuperat, segueix mostrant-se sincer a Instagram en compartir reflexions diverses. Com es troba? Sembla que millor que mai, ara que ha après a estimar-se a si mateix.

L’actor ha publicat una fotografia en la qual s’agrada molt, segons reconeix: “Quan et capturen en un moment com aquest i et ve de gust compartir-lo, busquem excuses barates per justificar-ho. Frases intenses, filosòfiques o còmiques per restar-li importància i mostrar una falsa modèstia que a mi personalment m’irrita. Com si la foto i el text estiguessin dessincronitzats. Una manera matussera de demanar l’aprovació de l’altre, però amb dissimulació”.

“Publico aquesta foto perquè me l’han enviat avui i em veig guapo. M’agrado. M’agrado a mi mateix. Potser us semblarà vanitat o narcisisme, però no crec que ho sigui. Em sembla que això va d’estimar-se, sense amagatalls. D’estimar-se i que et doni igual què opinin els altres. No necessito l’aprovació de ningú… Sé que estic per menjar-me perquè he après a mirar-me amb els ulls més tendres que existeixen, els meus”, escriu Rovira.

Un text molt aplaudit que revela l’estima que ha après a tenir-se a si mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa