Corinna Larsen té nou xicot: director d’orquestra, italià i nou anys més jove que ella

L'antiga amiga de Joan Carles de Borbó ha estat enxampada de la mà d'un prestigiós músic

Corinna Larsen es va convertir en un personatge molt mediàtic gràcies a la seva relació íntima amb Joan Carles de Borbó. L’alemanya era la mà dreta de l’emèrit, encara que tot va canviar i ara li té jurada. Els paparazzi la persegueixen des de fa anys, el que ha permès que surti a la llum que té nova parella. Vanitatis publica avui les fotos en exclusiva, en les quals es veu Corinna en un restaurant en una actitud molt còmplice amb un home.

Expliquen que es tracta d’Alvise Casellati, un director d’orquestra italià provinent d’una família adinerada i molt influent del país del seu país. Els han vist dinant junts en un restaurant grec de Nova York, una nova trobada en la qual no van dubtar en fer-se petons en públic, que confirmaria la seva relació. Fonts properes a la parella asseguren que es coneixen des de fa anys.

Casellati, nou anys menor que Corinna, viu a Nova York des de fa una temporada. Es van conèixer perquè formen part del mateix cercle d’amistats, segons informa el mitjà. Una relació que se suma a la llista d’homes coneguts que han relacionat amb Corinna des que deixés de veure’s amb Joan Carles. Una nova vida en la que els focus segueixen apuntant-la.

Nou comentari