El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El clatellot de María Patiño a Gloria Camila Ortega per Rocío Carrasco
  • CA

Homenatge de Rocío Carrasco a la seva mare, Rocío Jurado, aquest dimarts a la tarda des del plató del programa ‘Sálvame’. En l’especial, Rocío Carrasco mostrava roba, accessoris i objectes personals de la cantant. I, seguidament, en el programa Ya son las 8, de la mateixa cadena, Gloria Camila Ortega, filla també de Rocío Jurado, reaccionava a l’homenatge: “Em sembla preciós i molt maco, no puc dir res lleig dels vídeos o records. Ara bé, també he de dir que de tot això només guanya diners ella”.

“Estic segura que si la meva germana no hagués cobrat, potser aquests contenidors no s’obririen”, insistia la filla d’Ortega Cano. Aquestes dures paraules de Gloria Camila, que fa anys que no té relació amb la seva germana, no han agradat a molts. És el cas de María Patiño. La presentadora i tertuliana televisiva li dedicava un contundent clatellot a la filla d’Ortega Cano.

Gloria Camila | Europa Press
Gloria Camila | Europa Press

“Porto anys entrevistant per diners a tots i a totes… Ui! Ara aquest és l’argument”, piulava la presentadora de ‘Socialité’ des del seu compte de Twitter. A més, María Patiño feia una altra piulada fent referència al fet que Gloria Camila estigués parlant des d’un plató de televisió: “Aquí ningú contesta gratis. Cap lliçó!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa