El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clara Lago posa fi als rumors i aclareix quina relació té amb Dani Rovira
  • CA

Clara Lago i Dani Rovira van anunciar la seva ruptura a mitjans del 2019 després de cinc anys junts. Formaven una de les parelles més estimades del star-system espanyol, una fama que han mantingut gràcies a la seva íntima amistat. Des de llavors s’han donat suport en tots els projectes que han engegat i segueixen junts al capdavant d’una fundació animalista. En els seus respectius perfils d’Instagram queda palesa la bona sintonia que encara tenen, el que es va evidenciar durant la quimioteràpia a la que va haver de sotmetre’s l’actor en patir un càncer l’any passat.

Veure’ls tan units malgrat la ruptura ha generat molts rumors i especulacions. Sempre els pregunten si han tornat, per la qual cosa Clara Lago ha volgut respondre clarament en una entrevista a la revista ¡Hola!: “En aquest moment de la meva vida sóc molt feliç i em sento una privilegiada, perquè sé que el 2020 ha estat duríssim per a molta gent. Per mi, en canvi, ha estat un dels millors anys de la meva carrera. Ara bé, m’ha passat de tot aquests últims mesos… Com l’ensurt enorme pel càncer de Dani. Va ser brutal, però ha sortit bé i vaig poder estar amb ell”.

“Poder viure l’experiència amb ell i acompanyar-lo en aquell moment va ser molt important per mi també. Al final, sentir un amor tan gran és molt maco per als dos. Ara bé, moltes vegades es confon aquest amor amb el concepte d’afecció. Es pot transformar la forma de l’amor i això és el que hem fet nosaltres”, explica.

Clara Lago i Dani Rovira, en una foto d’arxiu / Europa Press

De fet, l’actriu estaria començant una relació amb un empresari de Còrdova: “L’única cosa que puc dir és que estic molt bé, feliç i il·lusionada. Està sent una il·lusió i una llum molt maca”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa