El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Christofer de ‘Las tentaciones’, operat d’urgència per una infecció bacteriana
  • CA

Fani i Christofer van ser la revolució de la primera edició de La isla de las tentaciones. La concursant va ser infidel a la seva parella, però finalment la va perdonar i van comprometre’s. Pocs mesos després participaven en un altre reality, en el qual deixaven clar que volien ser pares. Amb la boda posposada per la pandèmia, ambdós fan servir els seus Instagrams per compartir amb els seus seguidors com es troben. És gràcies a això que han sabut que Christofer està ingressat a l’hospital des de fa dies.

Què li ha passat? La seva promesa ho explica: “Estem a l’hospital. Christofer va haver d’ingressar el dia 28 perquè li van treure el queixal del seny i se li va infectar. Li ha entrat un bacteri, se li ha inflamat la cara, el coll, la llengua… No us podeu imaginar com estava. Va ser un ensurt immens. Tenia molta febre i es trobava fatal”.

Fani explica com es troba Christofer des de l’hospital / Instagram

I dona l’última hora del seu estat de salut: “Ara puc estar amb ell perquè estem en un hospital privat en una planta sense Covid, aquí no tenen cap cas. Ara es troba molt millor, encara que haurà de passar per quiròfan. Esperem que tot vagi bé i que s’acabi de recuperar aviat perquè ha estat un gran disgust”. La col·laboradora ha promès que seguirà informant de les novetats quan el xicot surti de l’operació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa