El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Charlène de Mònaco reapareix convertida en heroïna de manga
  • CA

L’ingrés de Charlène de Mònaco en una clínica de rehabilitació va generar moltíssims comentaris. La dona del príncep Albert va patir problemes de salut molt greus durant l’estada a Sud-àfrica, quan van haver d’operar-la tres vegades per una infecció que no remetia. Visiblement més prima i amb un cansament crònic, la princesa va decidir retirar-se de la vida pública momentàniament per recuperar-se físicament i també psicològicament de tot el que ha viscut. El principat monegasc ha anat emetent diversos comunicats en els que informen de l’evolució positiva de la princesa, diuen que es va trobant millor i que tornarà “en els pròxims mesos”.

I enmig d’aquesta allau de comentaris, ella es mantenia en silenci des de la luxosa clínica suïssa que han escollit per al seu descans… fins ara. Charlène s’ha posat en contacte amb el diari Le Parisien, que treu a la llum el projecte que acaba de signar la princesa: la seva col·laboració amb un artista de còmics que ha creat el seu personatge a Blitz. Ella s’ha pronunciat al respecte en un escrit que ha emès el seu editor: “Espero amb moltes ganes la publicació del sisè volum de Blitz, magníficament inspirat per Garry Kasparov i dissenyat per Daitaro Nishihara. La idea de participar en l’aventura de Blitz em va seduir immediatament i agraeixo a Cédric Biscay, guionista i creador, haver-me convidat a descobrir l’univers del manga”.

La princesa de Mònaco ocupa quatre pàgines d’aquest projecte que ha sortit a la llum aquest matí. A les vinyetes, se la pot veure representada en un dibuix amb unes ulleres negre en el casino de Montecarlo mentre fa una conferència. Allà coneixerà dos nens amb moltes ganes que arribi el torneig d’escacs del país. L’editor reconeix que van parlar d’aquesta col·laboració l’any passat, quan ella va acceptar immediatament: “Va poder veure com quedaven els dibuixos i no va demanar cap canvi“.

Els monàrquics del país han pogut llegir les seves declaracions, les que hauria fet des de la clínica. Que s’hagi volgut pronunciar públicament sobre això demostra que es troba més animada i dona força a la teoria que podria reaparèixer públicament molt aviat, tal com ha destacat el seu marit recentment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa