Filtren el motiu real de l’ingrés de Charlène de Mònaco

Mai no s’havia parlat tant de Charlène de Mònaco. La dona del príncep Albert es troba ingressada en una clínica suïssa molt luxosa en la que es recupera de tres intervencions quirúrgiques que l’haurien deixat molt dèbil. En la seva reaparició pública després de sis mesos fora se la va veure molt més prima i demacrada, el que va generar molts comentaris. La casa reial monegasca va decidir llavors que el millor era retirar-la de la vida pública perquè es pogués recuperar amb calma.

I ara, enmig d’aquest procés, Pilar Eyre deixa caure en la seva columna de Lecturas que tot el que han explicat és mentida: “Charlène no pateix cap malaltia greu o incurable i tampoc no es tracta d’un problema de parella”, deia Albert en un comunicat oficial. Està d’acord la periodista del cor? “La presumpta malaltia de Charlène de Mònaco no és realment una malaltia com a tal”. Llavors? Diverses fonts confirmen a la periodista que ha estat una operació estètica la culpable de la desaparició mediàtica de la princesa.

Albert i Charlène de Mònaco es troben - Instagram
Albert i Charlène de Mònaco en la reaparició pública / Instagram

“La seva retirada de la vida pública és causada per una negligència durant un estirament facial que es va fer a Dubai. Charlène està completament desfigurada“, assegura la catalana. Des de Palau haurien optat per ocultar aquest motiu i justificar la seva absència amb els problemes mèdics que ha patit aquest any. Realment va sorprendre que s’anunciés que seria ingressada pocs dies després de la seva reaparició, en la que se la veia més o menys bé. Aquesta operació estètica hauria tingut lloc després, doncs? La cronista promet donar més detalls sobre aquest presumpte engany de la casa reial de Mònaco.

En cas de confirmar-se, seria tot un escàndol ja que haurien aprofitat una malalta real per ocultar que la princesa s’ha sotmès a una operació estètica que no ha quedat bé. De ben segur que ja han contactat amb alguns dels cirurgians més prestigiosos del món per intentar arreglar el desastre que li haurien provocat als Emirats Àrabs Units.

Comentaris

  Esther Desembre 07, 2021 | 23:01
  ¿Obsesión por la estética, tan joven? Me cuesta creerlo, la verdad ¡Si cultiváramos el alma y el cerebro...!
   Olga Marín Desembre 08, 2021 | 18:23
   Ya con veinte años se entregan como locas para implantarse modulos en las mejillas, hincharse los labios como las gorilas, ponerse tetas, estirarse la piel como si fuera de goma etc. Es de locos, entrar en un quiròfano por estètica es brutal y un desafio a su propia salud, porque se ocultan las personas que han tenido verdaderos desastres con el resultado y con su salud...
  Anònim Desembre 08, 2021 | 09:05
  Totalment d.acord amb el q ha posat la.Ester.
  Mercedes 24 Desembre 08, 2021 | 14:55
  La vanidad a veces se cobra un precio muy alto. Una operación necesaria, vale, pero toda la parefarnalia que envuelve la cirugía estética es puro escándalo.
  Maremar Desembre 08, 2021 | 18:28
  Hasta cuando el culto a la perfección..esta chica denota tristeza en su rostro..quizás.estar bien y aceptarse contribuiría..que pudiéramos ver su sonrisa .

Nou comentari