El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen on s’amaga Charlène de Mònaco: una clínica de superluxe
  • CA

La dona d’Albert de Mònaco, la princesa Charlène, ha decidit retirar-se de la vida pública. Des que la Casa Reial anunciés aquesta sorprenent decisió, que les especulacions s’han multiplicat. La versió oficial confirma que Charlène va emmalaltir greument durant el seu viatge a Sud-àfrica i que va haver de ser intervinguda quirúrgicament diverses vegades. Un problema otorrinolaringològic li hauria impedit que es traslladés fins a casa durant sis mesos, ja que no es trobava amb forces ni tan sols per agafar un avió. Ara que ha tornat a Mònaco amb el marit i els fills, ha optat per seguir descansant. Per tal d’aconseguir-ho, hauria decidit ingressar en un centre fora del país per poder desconnectar i millorar la seva salut.

La premsa no fa més que preguntar al príncep on es troba la seva dona i què li passa exactament. Saben que es troba fora del país, el que ell ha confirmat, però no vol donar més detalls perquè els paparazzi no la busquin. Aquest hermetisme no ha aconseguit que les revistes del cor es donin per vençuts, per això, i avui mateix es publica una informació a Le Gossip en el que s’assegura que han pogut confirmar la localització de la princesa. Es trobaria ingressada en una clínica molt luxosa a Zuric, especialitzada en addiccions i problemes de salut mental. La clínica destaca per tenir una confidencialitat sepulcral, el que fa que molts membres de la reialesa hagin optat per escollir-la en diversos moments.

Fotos del centre que haurien escollit per a Charlène de Mònaco / Instagram

En la pàgina web del centre es destaca que és un dels més prestigiosos del món. Les persones que hi ingressen, com podria ser el cas de la princesa Charlène, disposen d’un apartament de 250 metres quadrats amb vistes al llac. Tenen jardí privat i xef privat: “Busquen un enfocament integral de 360° que cuida el cos, l’ànima i la ment”. El preu? Escandalós, ja que pot arribar a costar 300.000 € al mes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa