El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Charlène de Mònaco, “a punt de morir” després de tres operacions
  • CA

Charlène de Mònaco ha estat molt delicada de salut, fins al punt d’haver de ser intervinguda tres vegades en els últims mesos. La dona del príncep Albert va patir una infecció otorrinolaringologica greu durant la seva estada a Sud-àfrica, la que va allargar-se perquè no es veia amb forces de poder fer un viatge tan llarg. S’ha especulat molt sobre la gravetat del seu estat, especialment ara que el principat ha emès un comunicat en el que anuncien que Charlène es retira de la vida pública temporalment perquè necessita descansar. El seu marit ha confirmat que es troba ingressada en un centre perquè necessita recuperar-se físicament, però també psicològicament. El mitjà nord-americà Page Six ha parlat amb amics de la princesa, que deixen caure que segueix molt malalta.

De fet, afirmen que Charlène hauria estat “a punt de morir” després de sotmetre’s a les cirurgies. Es mostren preocupats per la seva important pèrdua de pes i creuen que el principat està subestimant la gravetat de la situació: “És injust que la presentin amb algun tipus de problema mental o emocional i no sabem per què li resten importància al fet que gairebé morís a Sud-àfrica. Les operacions li van generar greus problemes de sinusitis i de deglució, el que ha fet que no pogués menjar aliments sòlids durant sis mesos. Només podia ingerir líquids a través d’una palleta i això ha fet que perdi gairebé la meitat del seu pes. Està esgotada per haver passat per tantes cirurgies i problemes per menjar, a més a més que trobava a faltar el marit i els fills desesperadament”.

Albert i Charlène de Mònaco es troben - Instagram
Charlène de Mònaco i un dels seus fills - Instagram
Charlène de Mònaco i un dels seus fills en l’últim acte públic / Instagram

Per una altra banda, també s’han encarregat de negar que el seu empitjorament tingui a veure amb el coronavirus, el càncer o la cirurgia plàstica. La dona de l’Albert de Mònaco segueix convalescent i no té prou forces per acudir als actes oficials que li implica la seva posició reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa