El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Charlène de Mònaco es retira de la vida pública per problemes de salut
  • CA

Charlène de Mònaco ha estat notícia aquests últims mesos pels greus problemes de salut que ha arrossegat. La dona d’Albert de Mònaco, de 43 anys, va emmalaltir en un viatge a Sud-àfrica i les males condicions van impedir-li viatjar fins al seu país durant uns quants mesos. Allà van haver d’operar-la d’urgències tres vegades per culpa d’una infecció otorinolaringològica i encara no està recuperada del tot, encara que la setmana passada publiquessin fotografies del seu retorn a Mònaco.

Abraçada al marit i als fills, la princesa apareix visiblement desmillorada, molt més prima i amb els cabells més curts i foscos. Hi ha hagut moltes especulacions al voltant del seu estat, les que s’accentuen amb el comunicat que acaba de fer oficial el palau. En ell, anuncien que Charlène es retirarà de la vida pública durant un temps per poder recuperar-se amb calma.

Charlène de Mònaco, en el retrobament amb el marit i els fills / Instagram

Les alarmes van sonar aquest dissabte, quan el marit viatjava fins a Abu Dhabi en companyia de la germana i no de Charlène, el que demostrava que no estava tan recuperada com semblava. Ara expliquen que es deu a la seva necessitat de descansar: “Ha estat lluitant contra els seus problemes de salut en els últims mesos, per la qual cosa la princesa està encara convalescent i continuarà fent-ho les pròximes setmanes per donar-li temps a recuperar-se d’un estat de fatiga general. Protegir la comoditat i la privacitat és essencial per a la seva recuperació, així que la ubicació de la princesa seguirà sent estrictament confidencial”.

D’aquesta manera avisen que Charlène no acudirà als actes de celebració del dia nacional de Mònaco, que tindran lloc el pròxim 19 de novembre. Deixen clar, però, que aquesta retirada de la vida pública és temporal: “Tan aviat com es recuperi, la princesa espera poder dur a terme els seus deures amb el príncep i passar temps amb els monegascos”. Han volgut deixar clar que aniran informant sobre la seva evolució i que donaran més detalls abans de l’inici de les vacances de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa