El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chabeli Navarro confirma que ha mantingut una relació amb Bertín Osborne
  • CA

Nova polèmica per a Bertín Osborne. Després de la separació de la seva dona, Fabiola; ara una revista del cor li ha atribuït una relació amb Chabeli Navarro, exparticipant de ‘Mujeres y Hombres y viceversa’ i exparella de Kiko Rivera, fill d’Isabel Pantoja. Tot i que en un primer moment ell va negar aquesta relació, ha estat ella qui l’ha acabat confirmant.

Ho ha fet donant unes sorprenents declaracions en exclusiva per a ‘Socialité’ en les quals assegura que no només van tenir una relació durant mesos, sinó que Bertín mai va intentar amagar-la. Chabeli li ha explicat al programa de Telecinco que Bertín i ella es van conèixer en la festa del propietari d’una clínica estètica de Sevilla i que en aquell moment es van intercanviar els telèfons: “A mi ell m’encantava, m’agradava moltíssim”.

Bertín Osborne, enxampat amb una altra dona - Europa Press
Bertín Osborne | Europa Press

La sevillana ha assegurat que mai es van amagar: “Anàvem plegats a llocs públics, vam estar sortint durant cinc mesos, ara em sento estafada i enganyada perquè ell no ho reconeix”. A més, ha confessat que Bertín Osborne va arribar a dir-li que se sentia il·lusionat amb ella. Tot i això, en les seves últimes declaracions, el presentador explicava que només l’ha vist en dues o tres ocasions: “És una noia encantadora, la conec, això és veritat”.

Tot i aquestes declaracions, Chabeli ha assegurat que va ser Bertín qui va mostrar al principi interès per ella demanant-li el seu telèfon: “Ell estava molt il·lusionat amb mi, ens hem vist bastantes vegades, no puc dir fóssim parella però sí que ens estàvem coneixent (…) No entenc per què ell ara diu que em coneix de dos dies, em sento humiliada i malament, no m’esperava això d’ell”.

Chabeli té sospites del motiu pel qual Bertín Osbone l’estaria negant: “No puc parlar, però crec que està jugant a dues bandes, però què menys que hagués reconegut que som almenys amics, no dir que no em coneix, i després que em coneix de només dos dies”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa