El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Blas Cantó perd l’àvia i el pare en pocs mesos: “És injust, maleïda Covid”
  • CA

Blas Cantó va perdre el pare fa ara sis mesos, amb només 49 anys. El representant d’Espanya a Eurovisió va acomiadar-se d’ell públicament amb un missatge colpidor, però ha estat ara quan ha deixat anar tota la seva fúria.  I és que ha tornat a rebre una mala notícia. En aquest cas, la mort de la seva àvia per coronavirus

El cantant ha publicat un parell de fotos amb ella i ha manifestat el dolor  i la impotència que sent: “Maleïda Covid, maleïts tots aquells que el neguen i maleïda la mort. No havia de ser ara. Què injust, Déu meu. Estic trencat de dolor, però necessito compartir que acabo de perdre la persona més important de la meva vida. Mai no li va agradar que li digués àvia i, per això, avui encara segueix sent la meva mare. Aquella que ens ho va ensenyar tot, qui m’ha criat, qui m’ha cuidat de petit i gran. Mai ens vam imaginar la vida sense tu. Em fa mal el cor“.

Un Blas Cantó emocionat i trist, que ha volgut agrair la feina dels metges i també enviar una crítica: “Gràcies a les infermeres i als infermers, als metges que ens van dir que ho intentarien. A aquell que ens va negar el respirador el primer dia, enganyant-nos i dient-nos que en aquell hospital no en tenien, li desitjo que la seva família no es contagiï d’aquesta merda. Però a tota la resta que no vau veure un número, sinó una vida, gràcies, àngels meus”. 

 

 

Finalment, decidia enviar un missatge als més joves: “Els nostres grans ens necessiten avui més que mai. No els abandonem. Molts surten, molts es recuperen. No deixem de protegir-los i intentar-lo. No els releguem a un número. Ells ens ho han donat tot, hauríem de ser més agraïts”. 

Una dura pèrdua que el torna a sumir en un moment difícil i dolorós. Acaba l’escrit amb la promesa a l’àvia que li dedicarà la cançó més maca de totes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa