El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey té “moltes seqüeles” com a conseqüència del coronavirus

Bárbara Rey està passant per un dels moments més complicats de la seva vida, després d’haver-se contagiat de coronavirus. Fa dues setmanes la vèiem abandonar l’hospital després de quinze dies ingressada amb coronavirus, una estada que l’havia debilitat molt i que la forçava a anar amb cadira de rodes. Després de superar la malaltia i també la pneumònia bilateral que li havia generat, abandonava el centre hospitalari i tornava a casa per seguir allà la recuperació. Però aquesta setmana ha hagut de tornar a ser ingressada.

Ara ha estat la pròpia vedette, i la seva filla Sofía Cristo, qui han donat l’última hora sobre com es troba. Bárbara Rey ha enviat un missatge a Terelu Campos, que estava en directe al programa ‘Viva la vida’ de Telecinco, on li deia: “Vaig molt lenta, encara estic malament“. Després d’això, ha estat Sofía qui ha intervingut en l’espai d’Emma García per a ser ella mateixa qui doni l’última informacó sobre l’estat de salut de la seva progenitora.

En concret, Sofía Cristo ha insistit que el coronovirus li ha deixat unes seqüeles molt fortes a la seva mare. “Té moltes seqüeles, a l’hospital està controlada. Li ha sortit una dermatitis per tot el cos i el cansament que porta el coronavirus. Quan li van donar l’alta, als pocs dies li va pujar la febre i això és conseqüència de la pneumònia. Està molt baixeta d’humor”, ha comentat.

Així mateix, ha reconegut que ha estat un fort cop per a la família aquest nou ingrés perquè fa tan sols uns dies el mateix hospital li donava l’alta després de superar la malaltia. “Ha tingut una recaiguda i t’espantes molt. Hem passat molta por. És una situació que t’obre els ulls i dius: ‘Què és aquesta bestiola?‘. Gràcies a Déu, ella està en bones mans, estem molt agraïts als metges i a les infermeres”, ha sentenciat la DJ.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa