El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bárbara Rey revela la conversa que ha tingut amb Sofía Cristo després que confessés que va patir abusos sexuals
  • CA

Sofía Cristo va sorprendre a tothom aquest dilluns quan va anunciar a ‘Secret Story’ que va patir abusos sexuals quan tenia 5 anys. La seva mare, Bárbara Rey, que era al plató del programa en aquell moment no ho sabia i es va trencar completament. Només podia lamentar-se: “Com pot ser que jo no me n’adonés? Ho sento, ho sento, filla meva”, deia. L’estat d’ansietat de la vedette era tal, que després que acabés el programa, l’organització la va deixar parlar per telèfon amb la seva filla durant uns minuts.

I ha estat la pròpia Bárbara Rey qui ha revelat a les seves xarxes socials la conversa breu que va mantenir amb Sofía. “Soc al tren i estic tornant cap a Marbella, perquè el fet de quedar-me a Madrid no soluciona res. A més, demà tinc revisió mèdica per les seqüeles de la covid-19. M’he tallat el cabell, perquè amb el coronavirus em va caure la meitat del cabell i se’m continua caient. I l’he de sanejar i intentar cuidar-me’l”, ha començat dient.

Però de seguida, i plorant, ha afegit: “I res més… Què us puc dir? Que ahir al vespre ho vaig passar molt malament, i encara ho estic passat molt, molt i molt malament, però gràcies pel vostre suport i els vostres missatges”.

Sofía Cristo i Bárbara Rey | Instagram Bárbara Rey
Sofía Cristo i Bárbara Rey | Instagram Bárbara Rey

El relat de Sofía sobre aquests abusos sexuals que va patir de petita va ser molt dur i colpidor: “Vaig patir abusos sexuals quan tenia cinc anys. Estàvem a la casa de La Moraleja, va entrar aquesta persona al menjador i vaig patir allà abusos sexuals. Això només ho saben alguns dels meus amics més íntims, i el meu terapeuta… Ni tan sols li havia dit a la meva mare, que s’ha d’estar assabentant ara, igual que el meu germà, que tampoc ho sabia”.

I va anar més enllà: “No puc dir de part de qui vaig patir aquests abusos… Jo no entenia què era allò fins que no em vaig començar a relacionar. Jo no era conscient que allò podria afectar-me tat fins que vaig ser més gran. Mai no li he explicat a la meva mare o al meu germà perquè és una persona molt propera a nosaltres… Vull deixar clar, però, que no era el meu pare”, va concloure la filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa