El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aramís Fuster torna a Catalunya i concedeix l’entrevista més explosiva
  • CA

Aramís Fuster ha tornat a Catalunya i el primer que ha fet ha estat concedir una entrevista a 8TV. La vident més famosa de la televisió ha estat vivint a Andalusia, però trobava a faltar la seva terra natal: “He estat fora de Catalunya 23 anys i ara torno i busco pis a Barcelona. Vull tornar a casa perquè ja he viatjat molt i aquí a Catalunya tinc les dues més importants de la meva vida, els meus fills. Ara no m’estimen, però tinc l’esperança que algun dia em voldran veure”. 

I com és que la bruixa havia marxat d’aquí? Ella mateixa va reconèixer el 2018 a Rac1 que la situació política havia tingut part de culpa: “Vaig marxar perquè em feia fàstic el que passava aquí, els que governen Catalunya l’estan dividint… tot i que no em sento espanyola. Sóc exiliada política. Vull que tothom visqui bé a Catalunya i que no s’enganyi els catalans. Tampoc estic contenta vivint a Espanya… No sé a qui votar perquè tots acaben robant. Crec que s’hauria de cremar tota Espanya i que no en quedés res. Arrasada. Quatre desgraciats ens estan robant els diners a la cara”, deia llavors. Des de llavors han passat moltes coses, però ella segueix enganxada a les novetats polítiques: “M’agrada molt la política”. En aquesta entrevista, l’Aramís ha confessat que ha patit molt per culpa de la pandèmia: “He estat un any i set mesos sense sortir ni al balcó per por a la Covid”.

Com és habitual en ella, ha tornat a destacar que és més intel·ligent del que alguns creuen: “Tinc tres carreres, llengua, filosofia i psicologia. A més a més, he fet dos màsters i ara n’estic fent un altre sobre malalties rares. Parlo 5 o 6 idiomes i ara tornaré a parlar català, perquè el tinc rovellat i em costa”. La catalana s’ha tirat moltes floretes a si mateixa: “Us he portat misteri, por i inquietud. Quan torno, Frank?”, ha preguntat en directe.

Com a titular més escandalós? Que té un llibre negre amb noms de famosos amb els que està enfadada per diversos motius: “Jorge Javier Vázquez, Paz Padilla i David Bustamante no aixecaran el cap fins que no em demanin perdó. Tots tres m’han fet coses i jo no les perdono així com així”. La vident torna a demostrar que no té pèls a la llengua i que no dubtarà en manifestar obertament què pensa sobre tot aquell que parli d’ella. Dona espectacle i anuncia que hi ha Aramís Fuster per a molt de temps.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a novembre 19, 2021 | 18:31
    Tano novembre 19, 2021 | 18:31
    Ja en tenim prou de fantasmes a Catalunya, només i faltaves tu.
  2. Icona del comentari de: cibollet a novembre 20, 2021 | 16:10
    cibollet novembre 20, 2021 | 16:10
    Per mi ja pots tornar a marar, aquí no fas cap falta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa