El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores: “Telecinco ha volgut destruir-me, he patit terrorisme i assetjament mediàtic”
  • CA

Antonio David Flores ha donat la cara després de mesos silenciat. L’emissió del documental de la seva exdona, en el que l’acusava directament d’haver-la maltractat durant més de vint anys, feia que Telecinco l’acomiadés immediatament. Sense feina i sense cap mitjà de comunicació a favor seu, ha hagut de confiar en un youtuber per poder donar la seva versió en el seu canal.

Aquest diumenge hem pogut sentir Antonio David defensant-se i atacant durament la cadena en la que ha treballat més de dues dècades: “En aquests mesos he patit terrorisme i assetjament mediàtic. Vosaltres heu demostrat que hi ha gent que no ha comprat el discurs que pretenien vendre sota aquesta presumpta denúncia de violència de gènere que en realitat amagava la intenció de voler destruir i assenyalar mediàticament a una persona davant de tot el país. Ells volien que hi hagués només una veu, que fos unidireccional en tots els sentits”.

Però no només culpa a Telecinco: “Hi ha hagut mitjans de comunicació molt importants que han fet creure a la gent que si pensaven de manera contrària, eren negacionistes. S’han sobrepassat totes les línies, però la veritat està en els jutjats. Perquè ells han mostrat els documents que els ha interessat i de manera esbiaixada, perquè jo mai no he estat acusat de maltractament en tribunals especialitzats. Han volgut fer un xou d’una xacra social”.

“Jo mai no he estat un sant i he comès errors, però no perquè se’m linxi d’aquesta manera a televisió. He tingut moments molt dolents, he estat setmanes sense poder sortir de casa perquè tenia por a sortir al carrer. Darrere del negoci que han muntat hi ha una família a la que se li ha fet molt de mal, hi ha una persona -que sóc jo- a qui se li ha destrossat la vida. Ha estat una autèntica barbaritat el que han fet. No és cert el que estan venent, ho estan manipulant tot i el mal que han generat és irreparable. Pretenien convertint-me en maltractador quan jo no he estat jutjat en cap tribunal de violència de gènere. Tinc família i una filla de vuit anys. Qui ho repararà això?”, lamenta Antonio David.

Assegura, a més a més, que no va saber que l’acomiadaven fins cinc minuts abans que els teleespectadors: “Mai no vaig pensar que estiguessin cuinant aquesta trampa durant tants mesos. Mai més treballaré amb aquesta productora perquè han fet molt de mal a la meva família”. Unes declaracions contundents que tornen a col·locar Antonio David a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa