Punt i final definitiu a la relació entre Antonio David Flores i Marta Riesco. Així ho publica la revista ‘Semana’, on s’assegura que fa dies que la parella va prendre la decisió de trencar i que actualment no tindrien cap tipus de relació. Segons la mateixa revista, un dels grans motius seria les intervencions i el bon rotllo que la periodista manté amb els companys de ‘Sálvame’, programa on treballava ell i que el va acabar acomiadant fa uns mesos.

A més, tot sembla indicar que Marta estaria decebuda amb l’exguàrdia civil, ja que aquest li va assegurar que es divorciaria de la seva ex, Olga Moreno, però ella mateix va desmentir aquesta informació, de manera que Antonio David l’hauria enganyat explícitament.

Els companys de ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa Marta, han opinat sobre la notícia. El primer en fer-ho ha estat Antonio Rossi, qui ha dit: “Crec que tot això respon més a una estratègia, per posar-les coses al seu lloc, i no a una ruptura definitiva. No em casen els arguments: a l’hora que ella surt a ‘Sálvame’, dos dies després ell s’atura pel carrer i pregunta als periodistes si en el cas que fes unes declaracions sortirien a ‘Sálvame’”.

“Ell també va fer una interpel·lació directa a participar en aquest programa. Per tant, no era tant dispar la relació que tenen tots dos amb el programa”. Per la seva banda, Bibiana Fernández ha opinat que “no crec que això sigui un motiu per deixar la relació. Sí que em sembla un motiu de pes el fet que ell no es divorcïi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa