El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’incident que va portar Antonio Banderas i Imanol Arias al calabós
  • CA

Antonio Banderas ha vist la seva cosina a televisió aquest dimarts, quan s’ha presentat a First Dates presumint de formar part de la seva família. Yolanda tenia una cita horrible des del principi, quan reconeixia que el noi no li havia agradat gens: “He pensat que hauria de marxar corrents”. Això ha col·locat l’actor en primera línia mediàtica, el que donava ales a alguns per recuperar una entrevista antiga en la que reconeixia haver passat una nit al calabós amb Imanol Arias fa uns anys.

Ara s’han sabut més detalls, el que ha sorprès molt als seus seguidors: “Vam anar junts a una discoteca que s’anomenava Rockola amb tan mala sort que aquella nit hi havia una batuda. Enmig del caos, un dels agents va insultar l’Imanol i allò va generar una batussa… que va acabar amb els dos al calabós“. Els actors, que es coneixien i són amics des de fa molts anys, van tenir problemes perquè l’agent va insultar el protagonista de Cuéntame i el va titllar de “marieta“. Antonio Banderas ho recorda amb estupefacció: “Recordo que, en plena tensió, van dir-li marieta perquè duia els cabells tenyits de colors. Ens vam enfadar i ens van portar al calabós”.

D’aquesta manera, Banderas explica un incident que va provocar-li problemes amb la justícia. L’anècdota feia molta gràcia a la xarxa, alhora que donava ales a molts per omplir el perfil d’Imanol Arias de peticions perquè doni més detalls sobre com va viure-ho ell. No han dit quin any va ser, però s’entén que eren encara joves i no gaire coneguts. La parella d’actors manté encara molt bona relació, la que de ben segur que ha d’estar plena d’anècdotes igual de surrealistes. Imanol Arias va ser notícia fa tres setmanes, quan va concedir una entrevista a El Hormiguero en la que va assegurar que ha pagat tot el que devia a Hisenda i que confia en poder deixar enrere aviat els problemes que arrossega des de fa anys amb l’Agència Tributària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nyordis a novembre 10, 2021 | 19:35
    Nyordis novembre 10, 2021 | 19:35
    I no els van imputar terrorisme o alguna de les bajanades d'Espanya?? Ah no, que aquests eran nyols.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa