El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Imanol Arias dona detalls sobre els seus problemes amb Hisenda
  • CA

Imanol Arias ha acudit a El Hormiguero aquest dimarts i ha concedit una entrevista divertida en companyia del seu fill. Junts promocionen l’obra de teatre que acaben d’estrenar, una feina junts que els encanta encara que la visquin com una muntanya russa d’emocions. Aquest no ha estat el tema més destacable de la conversa, sinó els problemes amb Hisenda del protagonista de Cuéntame. Imanol ha estat notícia recentment pel judici amb l’Agència Tributària, en el que demanen per a ell 30 anys de presó per haver estafat, presumptament, Hisenda. Què ha dit sobre el tema en aquesta última entrevista? Que està esperant que el truquin: “El judici encara no té data, però estic tranquil. Algun cop haurà de celebrar-se la vista. Jo tinc els meus deutes amb Hisenda liquidats, no dec res

Ara que ja ha solucionat tot el que havia d’arreglar, espera la celebració del judici amb molta més tranquil·litat. De fet, s’ha pres el tema amb humor: “No dec diners, així que només em castigaran com a un nen dolent. No sé si em donaran un cop amb un regle, si em bufetejaran o si faran que entri a presó. Ara bé, no ho crec perquè no hi ha matèria”.

Imanol Arias visita El Hormiguero / Antena 3

Assegura que l’única cosa que pot fer és esperar a què tot això s’aclareixi, ja que és un procediment molt llarg: “El problema és que fins que no surt tot, la gent té la sensació que passa alguna cosa o que hi ha alguna cosa que no va bé. Fa quatre anys que arrossego aquest tema… Que passi ja!”, demana visiblement fart. Òbviament, la seva imatge pública s’ha deteriorat molt per això. L’han acusat de ser un estafador i d’haver declarat menys ingressos dels que en realitat tenia per estalviar-se pagar tants impostos a l’Agència Tributària. Ell afirma que ja ha posat en ordre les finances i que ha fet tot el que li demanaven, però la sentència no és ferma i els seus fans encara es pregunten si serà cert que ho ha regularitzat tot. Caldrà esperar per, com diu ell, que la justícia es pronunciï i deixin clar com ha acabat la denúncia contra l’actor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa