El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Duato i Imanol Arias, a judici per frau: els demanen 30 anys de presó
  • CA

Ana Duato i Imanol Arias aniran a judici finalment, ja que l’advocacia de l’Estat els demana 32 i 28 anys de presó respectivament per diversos delictes fiscals. Afirmen que els actors haurien comès frau entre el 2009 i el 2015 per evitar-se pagar impostos, el que ha acabat amb un deute milionari de 16 milions d’euros. Hauran de seure a la banqueta dels acusats en un judici que estarà envoltat d’expectació mediàtica.

La protagonista de ‘Cuéntame’ ha estat enxampada pels paparazzi quan arribava a Madrid, disposada a reunir-se amb els seus advocats després d’haver passat el confinament a Eivissa. Les càmeres d’Europa Press l’han caçat entrant a casa ràpidament, sense voler respondre les seves preguntes. El seu marit, el productor, afirmava que no estan “en absolut” preocupats per la notícia. 

Ana Duato i Imanol Arias / Europa Press

Poc després era el fill d’Ana, l’actor d’Élite Miguel Bernardeau, qui passava per davant dels micròfons de l’agència. Ha deixat clar que dona suport a la seva mare i ha sostingut la idea que estan tranquils i que tot va bé: “Estem tots bé. Ens hem pres la notícia bé. La meva mare està tranquil·la i nosaltres també”, responia sense moltes ganes de parlar.

Miguel Bernardeau / Europa Press

L’actriu s’afronta a un judici que serà dur i que podria tenir conseqüències catastròfiques. De moment cal esperar la data. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa