Ángela Dobrowolski rep una forta pallissa a presó: “Li han obert el cap”

L'exdona de Josep Maria Mainat ha necessitat cinc punts de sutura després de rebre una important agressió

Ángela Dobrowolski és a presó des del passat mes de gener, quan el jutge va considerar que suposaria un “risc” per a Josep Maria Mainat deixar-la en llibertat. L’estada a presó de l’exdona del productor català no està sent gaire tranquil·la, tal com informen avui des d’Espejo Público. Han revelat que dues preses que comparteixen el mòdul amb Ángela l’han agredit: “Li han obert el cap en una brutal pallissa“.

“Li han hagut de posar cinc punts de sutura al cap“, afegeixen. Una agressió que s’hauria produït pel presumpte deute que tindria Ángela amb elles: “Les que li han pegat al·leguen que es tracta d’un deute. A presó es trafica amb tabac i altres substàncies que has de pagar”.

Però això no és el més greu, sinó que sembla que aquestes preses no només han amenaçat de fer-li mal a ella: “L’amenaça l’estenen a la seva família, l’han amenaçat amb anar a buscar Mainat i els fills que tenen en comú com Ángela no pagui”.

A El programa de Ana Rosa han donat més detalls, quan s’han mullat en assegurar que les dones que han pegat l’Ángela formen part del clan d’una família d’Hongria. Sigui com sigui, sembla que la situació que travessa l’alemanya no és gaire agradable.

Nou comentari