Entrevista bomba d’Andrés Velencoso: confessa quants diners té al banc i com és la seva vida sexual

L'exitós model català s'ha sincerat a 'La Resistencia' i ha deixat els teleespectadors amb la boca oberta

Andrés Velencoso és un dels models catalans més internacionals, per no dir el que més. El de Tossa de Mar acumula un èxit sense precedents després de molts anys a primera línia. Aquest dijous ha acudit a La Resistencia i ha concedit una entrevista molt sincera a David Broncano, que ha aconseguit que fes confessions molt íntimes.

Sense tallar-se ni un pèl, ha reconegut quants diners té al banc i quantes relacions sexuals ha mantingut durant l’últim mes. Pel que fa al tema dels diners, David Broncano deixava caure que de ben segur que deu tenir uns quants milions. El model, però, ho negava i donava la xifra que tots volien saber: “Jo gasto molt… Però sí, tinc dos milions i mig d’euros més o menys”. Una carrera en el món de la moda ben fructífera, pel que es veu.

El presentador també volia saber si Andrés Velencoso té una vida sexual agitada. Se sap que actualment és parella de Paula Gómez, actriu de 31 anys que participarà en la nova temporada d’Élite: “Sóc l’únic honest que ve a aquest programa a dir la veritat, crec. En aquest últim mes he mantingut unes trenta relacions sexuals”.

El presentador li agraïa la sinceritat, un valor afegit tenint en compte que normalment els entrevistats acostumen a fer cas omís a la pregunta. L’entrevista ha tingut una gran repercussió, el que els col·loca a tots dos a primera línia mediàtica.

Nou comentari