El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa respon a VOX davant la caricatura ‘feminazi’ que han fet d’ella
  • CA

El secretari general de VOX, Javier Ortega Smith, va revolucionar la xarxa amb una de les seves peticions durant el Nadal. En una carta als reis mags, va demanar com a regal una nina Monster High “del club de les feminazis“. Ara bé, el que més comentaris va generar va ser que ho il·lustrés amb una fotografia d’Ana Rosa Quintana.

 

El muntatge no té pèrdua, el que va provocar un evident enuig en Joaquín Prat. El segon de la presentadora va denunciar al programa que Smith hagués compartit aquestes imatges tan humiliants, tot abans d’assegurar -fent broma- que Ana Rosa “té unes cames bastant més maques que les de la caricatura”.

 

Monsternazis femihigh
Monsternazis femihigh | Telecinco
 

Aquest matí ha arribat el torn d’Ana Rosa, que ha tornat a plató després d’unes vacances al Carib amb el seu marit. Molt s’ha parlat dels privilegis que han tingut, ja que el jutge tenia retingut el seu passaport judicialment des que comencessin a investigar-lo per haver comès un delicte d’extorsió… Sigui com sigui, un dels temes que la periodista ha volgut tractar en el seu retorn a televisió ha estat aquest vídeo de VOX.

 
Fes-hi clic per veure el vídeo  | Telecinco

 

“Jo he de dir que estic molt contenta. Si els nacionalistes em diuen feixista, els de VOX em diuen feminazi, els de Podemos diuen que sóc de dretes… llavors vol dir que estic fent bé la meva feina”, començava. “La veritat és que no m’ofèn, m’és igual. Jo em veig molt bé”, ha ironitzat sobre l’atac del partit polític d’ultra dreta. 

 

Contestà VOX amb una nova provocació? O ja s’han quedat contents?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa