Ana Obregón: “M’he convertit en un pou buit de vida i ple de tristesa”

Ana Obregón continua fent servir el seu perfil d’Instagram com un espai per compartir reflexions i missatges tendres cap al seu fill. La mort d’Álex Lequio el passat mes de maig l’ha marcat per tota la vida, una tragèdia que la té sumida en un pou de tristesa com ella mateixa ha reconegut.

L’última publicació que ha fet també té el seu fill de 27 anys com a protagonista. Ha compartit un petit àlbum familiar en el qual apareixen fotografies d’ella amb el nen, acompanyats d’Alessandro Lequio pare. El missatge? D’agraïment cap a la seva exparella per ser el pare de la persona més important de la seva vida.

“Gràcies, Alessandro, per haver-me donat no només el més important de la meva vida, sinó la meva vida. El dia que va néixer el nostre fill, aquell dia en realitat qui va néixer vaig ser jo. És curiós, no puc recordar res de la meva vida abans de tu, Álex, com tampoc no puc recordar aquests mesos sense tu. S’ha esborrat tot“, reconeix.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias Alessandro @alessandrolequiosr por haberme dado no solo lo más importante de mi vida, sino “la vida”. Porque el día en que nació nuestro hijo Áless , ese día en realidad quien nació fui yo. Es curioso, no puedo recordar nada de mi vida antes de ti Aless, como tampoco puedo recordar estos meses sin ti. Se ha borrado todo. Lo único que siento cada segundo con lo que me queda de corazón son los 27 años que nos regalaste de inmensa felicidad, amor , lucha , ejemplo y genialidad. Aunque ahora me haya convertido en un pozo vacío de vida sin ti y lleno de tristeza se que tu alma está unida eternamente a la nuestra . Y eso , a veces, me permite respirar. Gracias por habernos elegido como padres mi guerrero de luz. ? #eternamentejuntos #alessforever

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Un missatge que posa la pell de gallina: “L’única cosa que sento cada segon amb el que em queda de cor són els 27 anys que ens vas regalar d’immensa felicitat, amor, lluita, exemple i genialitat. Encara que ara m’hagi convertit en un pou buit de vida sense tu i ple de tristesa, sé que la teva ànima està unida eternament a la nostra. I això, a vegades, em permet respirar. Gràcies per haver-nos escollit com a pares, guerrer meu de llum. Eternament junts”. 

L’actriu continua intentant pair el cop duríssim que ha viscut, una pèrdua que sap que no podrà superar mai. 

Nou comentari