El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, “en un pou de tristesa” quatre mesos després de la mort del fill
  • CA

Han passat quatre mesos de la tràgica mort d’Álex Lequio, quan el jove empresari de 27 anys perdia la vida per culpa d’un càncer estrany. La seva mare, Ana Obregón, continua sumida “en un pou de tristesa”, tal com ella mateixa reconeix. No ha tornat a aparèixer públicament des de llavors i ha cancel·lat tots els seus projectes professionals; centrada en recuperar-se i superar, a poc a poc, la pèrdua. 

Per commemorar el quart mes sense el fill, l’actriu ha publicat una fotografia amb ell que ha acompanyat d’un missatge colpidor: “Fa sis anys que vam fer aquesta foto. T’acabaves de graduar de dues carreres en una de les universitats més prestigioses del món, la de Duke. La teva felicitat i el meu orgull en aquell moment mai no l’oblidaré. Quatre mesos després, convertida en un pou infinit de tristesa, sé que algun dia ens tornarem a abraçar i somriure. Tornarem a viure. Aquí o allà. Sempre junts. Perquè el cordó umbilical que uneix una mare i un fill no el pot separar res. Ni la mort”. 

 

 

Ana Obregón ha convertit el seu Instagram en el millor escenari per enviar missatges al seu fill, protagonista de totes les publicacions en els últims quatre mesos. Unes reflexions molt dures i punyents que evidencien el dolor que continua patint per culpa d’aquesta tragèdia. Els seus seguidors no fan més que enviar-li missatges d’ànims plens d’estima, però només el temps podrà ajudar-la a viure amb aquesta pèrdua. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa