Ana Obregón preocupa amb la reflexió més dolorosa sobre la mort del fill

Aquest mes s’han celebrat 17 mesos des de la mort d’Álex Lequio, el fill d’Ana Obregón. L’actriu el recorda mes a mes amb posts a Instagram que sempre colpeixen el cor dels seus seguidors. En aquesta ocasió ha publicat unes reflexions molt dures que demostren com el troba a faltar: “Per què és tan difícil viure sense tu? No sé què em fa més mal, si la tristesa de saber que no hi ets o la soledat que em recorda que mai no tornaràs. Quant donaria per tornar al passat. No només per canviar les coses, per reviure tants moments en què vaig ser molt feliç i no ho sabia”.

Ana Obregón recorda el fill amb molt de dolor / Instagram

La intèrpret commemora el fill sempre que pot, un nen que va omplir la seva vida i que ara l’ha deixat buida: “Avui fa 17 mesos que vaig haver d’enterrar el meu fill i el meu cor està amb tots aquells pares i mares que han hagut d’acomiadar-se dels seus fills per sempre. Sobretot, el meu cor està amb tots els nens i joves als que la vida els va robar el futur. No es tracta de mi, es tracta de tu, Álex. Tu vas somriure al càncer. Amb la teva enteresa, solidaritat, amor, coratge i aquesta lliçó de vida que amb només 27 anys has tatuat en sang en el meu cor. Aquesta lliçó em fa aprendre a morir en vida i, sobretot, perquè algun dia aprengui a viure sense tu encara que estigui morta. El primer que faré quan arribi al cel serà buscar-te”.

Ana Obregón ara està centrada en cuidar del seu pare, però, que va ser ingressat el mes passat. Després de la mort del fill i de la mare en poc temps de diferència, l’actriu assegura que no suportaria la pèrdua del pare també. Està pendent d’ell en tot moment i espera que millori i aguanti tot el temps possible per donar-li ànims en la seva lluita.

Nou comentari