El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Decisió inesperada d’Ana Obregón: publica el llibre que estava escrivint el fill abans de morir
  • CA

Ana Obregón ha concedit una exclusiva molt esperada a la revista ¡Hola!, en la qual obre les portes de la casa de Mallorca i torna a posar en banyador. L’actriu reapareix públicament en un reportatge que publiquen en portada, ja que està ple de titulars contundents. El més potent? Que reveli que el seu fill Álex Lequio estava escrivint un llibre abans de morir i que han decidit publicar-lo: “Aviat veurà la llum”.

“Álex estava escrivint un llibre una mica autobiogràfic sobre un noi a qui li diagnostiquen càncer. El noi es reuneix cada vespre amb quatre veus del seu cap i discuteixen de temes com l’amistat, l’amor, la família, la constància o l’odi”, explica.

Ana Obregón, a la portada de la revista ¡Hola!

El jove va publicar dos petits fragments del llibre en qüestió en el seu Instagram mesos abans de morir. El que no s’esperava era que la família decidís publicar-lo. El va titular El chico de las musarañas i l’hauria començat fa uns quants anys: “El vaig reprendre fa un any per incorporar-hi noves reflexions”, assegurava.

Un llibre profund i ple de significat que Ana Obregón espera que pugui ajudar altres nois malalts de càncer, un desig que està convençuda que compartiria el seu fill. D’aquesta manera, l’actriu torna a demostrar l’immens amor i orgull que sent per l’Álex un any després de la seva pèrdua.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 21, 2021 | 12:17
    M'importa una merda juliol 21, 2021 | 12:17
    Us en hauríeu de donar vergonya de publicar tota aquesta merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa