Ana Obregón s’acomiada de l’estiu “més trist” de la seva vida

Ana Obregón ha trobat a Instagram el millor mètode per desfogar-se. Des de la mort del fill, ara fa quatre mesos, que de tant en tant publica alguna fotografia amb ell que aprofita per enviar-li un missatge. Ha reconegut que se sent en un “pou de tristesa” del qual li està costat molt sortir, un estiu molt complicat del qual ara s’acomiada.

Ho ha fet amb un parell d’imatges de quan Álex Lequio era petit, també d’un dels últims dies d’aquell estiu: “Així acomiadàvem un dels 27 estius que em vas regalar i que van ser els més feliços de la meva vida. Gràcies, Álex meu, per tant d’amor. Em toca dir adéu al primer estiu sense tu, el més trist de la meva vida, i aprendre a respirar de nou. Aprendre a viure amb aquest mal tot sabent que les petjades de les ànimes que van caminar juntes mai no s’esborraran”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así despedíamos uno de los 27 veranos que me regalaste y que fueron los más felices de mi vida. Gracias mi Áless por tanto amor. Me toca decir adiós al primer verano sin ti, el más triste de mi vida y aprender a respirar de nuevo , aprender a vivir con este dolor sabiendo que” las huellas de las almas que caminaron juntas jamás se borraran”. También me toca dar la bienvenida y desearos un otoño lleno de salud y responsabilidad para acabar con esta pandemia, sin olvidarme jamás de mandar toda mi fuerza y la de Aless desde el cielo a todos los que estáis luchando contra el maldito cáncer. Si cierro los ojos escucho su voz diciendo : “animo luchadores” #alessforever ? I

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Un missatge molt emotiu que acabava amb bons desitjos: “També em toca donar la benvinguda i desitjar-vos una bona tardor plena de salut i responsabilitat per acabar amb aquesta pandèmia, sense oblidar-me mai d’enviar tota la meva força i la d’Álex des del cel a tots aquells que esteu lluitant contra el maleït càncer. Si tanco els ulls, encara sento la seva veu dient “ànims, lluitadors”. Álex per sempre”.

L’actriu continua intentant adaptar-se a aquesta nova vida, una etapa dura i dolorosa. 

Nou comentari