El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reflexions doloroses d’Amaia d’OT: “No volia sortir de casa”
  • CA

Amaia Romero va experimentar un canvi de vida radical quan va ser seleccionada com a finalista d’Operación Triunfo. La cantant va captivar els teleespectadors gràcies a una veu dolça i un caràcter molt innocent. De la mà del català Alfred Garcia, van representar Espanya a Eurovisió amb una cançó summament romàntica… però van acabar trencant la relació i ella va desaparèixer de la primera línia mediàtica. Avui torna a parlar-se d’ella, però, per l’entrevista que ha concedit a Salvados en la que se sincera sobre els problemes de salut mental que ha patit: “Aquests últims anys han estat una bogeria, però he començat a anar al psicòleg i em trobo molt més calmada i tranquil·la”.

Des que va acabar OT que ella notava que no era conscient realment de tot el que li estava passant: “Jo feia el que em deien, però vaig estar un any sencer sense adonar-me de què havia passat. Estava desganada amb tot, encara que sempre havia volgut dedicar-me a la música. Ni tan sols em venia de gust quedar amb gent o sortir de casa“. Tot hauria canviat arran d’una conversa amb el germà: “Ell em va dir com veia les coses des de fora i que s’adonava que hi havia coses que no funcionaven. Jo creia que no tenia dret a sentir-me malament perquè ho tenia tot: una casa, amics, diners… M’estava prejutjant i prenent-me el dret de poder estar malament”.

Amaia assegura que els seus amics van ajudar-la i van donar-li suport quan va reconèixer que necessitava fer teràpia. Ara bé, els pares van generar-li més d’un maldecap: “Jo no sentia que els meus pares m’entenguessin. Em sentia sola i ni tan sols m’entenia a mi mateixa… Mai no vaig sentir que em comprenguessin. La meva mare va preocupar-se moltíssim perquè no entenia que hagués d’anar al psicòleg. Ells no entenen que no tot és estar bé o estar malament, que hi ha coses entremig”.

Amaia va reconèixer que sempre dubta si eliminar el seu perfil de la xarxa o nom perquè s’adona que és un ambient tòxic per a ella: “Sempre em comparo amb altres persones o veig que tinc prejudicis per publicar certes coses. Ara mateix tinc una relació més sana amb el meu cos, però sí que és cert que m’he comparat amb altres noies a les que seguia i em feia sentir lletja. Tenia por a mostrar-me pel que poguessin dir”. Una entrevista molt sincera que mostra la vena més vulnerable d’una cantant d’èxit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa