El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amaia Montero, ferotge contra La Oreja de Van Gogh 13 anys després
  • CA

La marxa d’Amaia Montero de La Oreja de Van Gogh ara fa 13 anys no va ser massa amistosa. Això s’extreu de la forta crítica que ha fet la cantant a Twitter abans d’eliminar el seu perfil, unes paraules enverinades cap al grup que la va fer famosa. Darrerament només s’havia parlat d’ella pel sorprenent canvi físic que ha experimentat, el que ha quedat en segon pla. 

La cantant ha enviat uns dards enverinats que començaven de manera subtil però acaben sent ben directes: “Vull pensar que la vida és justa, que el temps posa tothom en el seu lloc, que les caretes es podreixen abans o després i que és llavors quan es veu la veritable cara. Encara que ja és tard, no perdo l’esperança que això passi”.

Els seguidors tenien clar que aquest missatge es dirigia a Leire Martínez, la nova vocalista del grup: “Hi ha gent sense cap mena de personalitat, submises que es dediquen a complir ordres sota el lema easy life que per a mi no és viure. Simplement és respirar i quin horror viure sense poder per ser un mateix i, a sobre, fer veure  tot el contrari”. I afegia: “Jo pertanyo al tipus de persones radicalment contràries, amb els meus errors i encerts, però amb les coses clares. I això és difícil d’acceptar per a certes persones. Això desgasta, desgasta molt. No és tan fàcil com “Amaia va marxar”. Sempre ho he dit, prefereixo morir dempeus que viure de genolls”. 

 

 

Molts no entenien a què venia això i què volia dir exactament, fins que Amaia va donar la raó a la teoria d’un fan: “Vull pensar que estan pensant moltes coses amb La Oreja de Van Gogh que no són públiques perquè Amaia tingui aquesta actitud últimament”. La resposta d’ella? “Bingo”. D’aquesta manera deixava caure que alguna cosa està passant en el grup: “Estar bé significar, entre altres coses, no permetre que t’insultin, et vexin, t’assetgin, etc. Ara estic en pau. Una retirada a temps és una victòria”. 

Era llavors quan Amaia eliminava el seu perfil de Twitter, el que fa pensar que podria haver passat alguna cosa greu. De moment cap membre del grup s’ha pronunciat al respecte, així que caldrà esperar a més declaracions de la cantant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa