El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álex Lequio envia un missatge de suport als malalts de càncer
  • CA

El dia mundial contra el càncer ha marcat l’agenda oficial de moltes associacions, el que ens ha permès veure la reina Letícia oferint un discurs molt reivindicatiu al respecte. Ara bé, no ha estat l’única que s’ha pronunciat sobre el tema. Una altra cara coneguda? Álex Lequio, que ha enviat un missatge d’ànims als pacients de càncer com ell.

Álex Lequio / Europa Press

Cal recordar que el fill d’Alessandro Lequio i Ana Obregón va ser diagnosticat amb un càncer estrany fa gairebé dos anys, un xoc que el va obligar a mudar-se als Estats Units per ser tractat en una clínica oncològica d’allà. Des de llavors ha millorat molt, gràcies a un tractament que ja segueix des d’Espanya. 

Com ha volgut contribuir en un dia tan especial? Amb un missatge dirigit a tots aquells que saben què és tenir càncer: “Avui és un dia molt important per a totes les persones que estem lluitant contra aquest constipat tan punyeter i volia aprofitar per enviar una abraçada molt forta des del cor a tots els meus lluitadors. Molta força i ànims des de la sala de reunions. Estic molt il·lusionat perquè d’aquí res llancem una app que canviarà el màrqueting d’influencers per sempre. Amb esforç i humilitat s’aconsegueix tot”. 

Un jove lluitador que dona la cara per molts pacients anònims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa