El Món
Com es troba Álex Lequio després de dos anys de lluita contra el càncer?

Aquesta setmana es compleixen dos anys de l’inici del tractament oncològic d’Álex Lequio. El fill d’Ana Obregón i el comte Lequio era diagnosticat d’un càncer estrany, el que els feia traslladar-se fins a Nova York perquè el tractessin en un centre molt prestigiós. Allà van estar-hi sis mesos, fins que els metges van considerar que ja podia tornar a Espanya per seguir aquí amb la mediació i les visites mèdiques.

La seva mare ho ha deixat tot per estar al seu costat en aquests moments tan durs, el que el fill li ha agraït públicament en diverses ocasions. Justament quan celebrava el primer any després del diagnòstic, el jove va patir una recaiguda que el va portar a l’hospital. A poc a poc s’ha anat recuperant, per això, el que els omple d’esperança.

En aquests últims mesos havia decidit traslladar-se a Barcelona per sotmetre’s a un tractament innovador importat directament dels Estats Units. De moment tot s’ha cancel·lat, però, degut a la crisi sanitària que ha provocat el coronavirus.

Álex Lequio comença un nou tractament contra el càncer   Europa Press

Álex Lequio comença un nou tractament contra el càncer / Europa Press

Álex es troba a l’espera de la tornada a la normalitat a l’hospital, el que farà que comenci un tractament amb el qual esperen que el seu estat de salut millori. De moment es troba tot aturat, però els ànims no decauen en una família que s’ha mantingut unida i optimista també davant dels mitjans de comunicació durant tot aquest temps.

Nou comentari

Comparteix