Alejandro Sanz parla de l’assetjament que va patir a l’escola

Alejandro Sanz acaba de treure nou disc, i està en plena presentació del nou treball. Per aquest motiu ha concedit una entrevista, més íntima del que és habitual, i que ha emès el programa ‘Sálvame’. El periodista li pregunta què li diria a l’Alejandro Sanz que va començar l’any 1991 i ell és clar: “Que no es preocupi, que està tot bé. Jo somiava amb estar un dia aquí, 30 anys després, i ara somio que aquest somni no s’acabi mai”.

“Han estat 30 anys d’esforç, de molta feina, d’il·lusió, i veig a aquell noi retornant-me el somriure”, afegeix el conegut cantant. Seguidament, li pregunten per una de les cançons del nou disc, on parla de l’assetjament que va viure a l’escola. “No sé si era un maltractament físic evident, el que vaig patir, però em sentia malament en moltes ocasions, però tenia una habilitat molt gran per dissimular i per projectar certa seguretat”, confessa.

Alejandro Sanz – Europa Press

A més, recorda: “I tenia una guitarra, i aquesta és una arma invencible”, i assenyala que “eren altres temps, més difícils, on no hi havia tanta consciència sobre determinats problemes i això fa que la societat ni tan sols els tingui en compte. Però ara que hi ha més consciència sobre aquest tema t’adones que sí que hi ha coses que t’afectaven més del compte”.

Comentaris

    Ricard Desembre 12, 2021 | 11:43
    Jo tambe. Em van prohibir aprendre català.

Nou comentari