El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex d’Alejandro Sanz li demana 40.000 € al mes i la custòdia dels nens
  • CA

Semblava que seria un divorci amistós, però res més lluny de la realitat. Alejandro Sanz i Raquel Perera van separar-se l’any passat, però no ha estat fins ara que han engegat el judici per la custòdia dels nens i la manutenció. Són pares d’un nen de 9 anys i d’una nena de 6, per la qual cosa el cantant deia que no hi hauria guerra: “Som una família i sempre ho serem. Vam decidir estimar-nos per sempre i així serà”. Una calma entre ells que ha durat poc.

Alejandro va presentar la demanda de divorci el passat mes d’abril, però Raquel no ha contestat fins ara. La sorpresa ha estat majúscula quan s’han filtrat les seves peticions. Per què? Perquè de bon rotllo res. Afirma que té un objectiu, que el cantant no “dilapidi” el seu patrimoni abans de decidir-se què passa amb tots els béns que tenen. És per això que ha demanat al jutge que congeli els comptes d’Alejandro Sanz, perquè no vol que “comenci a gastar diners sense pensar en els seus fills”.

La dona d’Alejandro Sanz va ser la seva assistent durant els anys que van estar casats, per la qual cosa ara vol compensació econòmica: “Vaig tenir una extraordinària devoció, sacrifici i contribució al meu marit i a l’educació dels meus fills. Vaig haver d’aparcar la meva vida personal i professional per contribuir a l’economia familiar i criar els nostres fills. Vaig ser presidenta d’un dels seus negocis sense cobrar res”. 

Què demana? En primer lloc, 40.000 € al mes per a la manutenció dels nens. Vol que continuïn a l’escola privada en la qual estudien i mantenir les assegurances mèdiques. Considera que Alejandro Sanz no li ha pagat prou aquest any, per la qual cosa exigeix un pagament retroactiu des del juliol del 2019. A més a més, vol el repartiment equitatiu de tots els béns que van adquirir durant la relació, així com la meitat de les accions que va adquirir el cantant. Com a extra, també vol que creï una assegurança de vida del qual ella sigui l’única beneficiària. I el més important, vol la custòdia completa dels nens perquè assegura que la feina d’Alejandro li impedeix estar amb ells cada dia. De fet, arriba a dir que des que es van separar l’estiu passat, el cantant només els ha pogut veure en cinc ocasions. 

Alejandro Sanz havia proposat pagar-li 15.000 € mensuals de manutenció, però ella ho veu “impossible” perquè paga 18.000 € només del lloguer de la casa de Miami en la que viuen. Un divorci que s’espera llarg i que no té pinta d’acabar de manera amistosa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa